2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 50060 بازدید | 580 پست
سلام ثنا جون من شاغلم .
از 5/7 صبح تا 15 سرکار هستم . از شنبه تا پنج شنبه . من تصمیم دارم تا اواخر 9 ماه رو بیام سرکار . اگه خدا کمک کنه .
من الان 16 هفته و دوروزمه . یعنی تو هفته 17 هستم .
نی نی من کمی تکون می خوره ولی خیلی محسوس نیست .
همین روزها هم باید برم سونوگرافی . شاید جنسیت نی نی هم بهم بگه .
خدا کنه سالم باشه.

در مورد خورشید گرفتگی هم سعی کنید توی اون زمان زیر نور خورشید نرین و به خورشید نگاه نکنید .
نماز آیات یادتون نره .
التماس دعا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه... مونایی جون خوب شدی؟بهتری؟
بچه ها در مورد خورشید گرفتگی که گفتین اگه تو اتاق باشیم و بیرون نریم که مشکلی پیش نمیاد؟میاد؟
منم الان 17 هفته و 4 روز هستم ولی تکونای نی نی رو احساس نمیکنم نمیدونم چرا اینقدر تنبله؟؟
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
مونایی جون شما خوبی ؟نی نی تو راهی خوبه ؟پرسیده بودی که هفته چندم هستم توی جدول دیدم که ریحانه جون دو روز پریش از من جلوتره یعنی اگه اون الان 17 هفته و 4 روزشه پس من 17 هفته و 2 روزم میشه
ریحانه جون شما خوبی ؟نی نی گلت خوبه ؟راستی جنسیت نی نی گلت رو فهمیدی ؟من دیشب حس کردم نی نی م دو بار تکون خورد نمی دونم توهم داشتم یا واقعا تکان خورد هههههه ولی بنظرم که خودش بود . من از همه بارداریم به شما نزدیک تره البته شما به مامان فینگلی نزدیک تری چون توی جدول دیدم که یه روز فرقتونه انشالا که همگیمون به سلامتی نی نی های گلمون رو بدنیا بیاریم
راستی دوستان من تا الان پرونده ام رو باز نکردم دکتر رفتم البته یه دکتر دیگه چون جایی که پرونده ام رو باز میکنم برای زایمان دکترهاش زیاد خوب نیستند البته من خوشم نمی یاد بخاطر همین تا الان نرفتم برای باز کردن پرونده . اون دکتری که رفتم کمی راهش دوره خاطر همین نمی تونم اونجا پرونده ام رو برای زایمان باز کنم فعلا موقت رفتم اونجا تا از سلامت نی نی ام مطمعن بشم ولی شوهرم اصرار داره که پرونده ام رو باز کنم حالا اگه خدا بخواد شاید انشالا فردا رفتم تا ببیننم چی میشه . سوال اصلیم اینه که اون دفعه که رفتم پیش دکتر یه سونوی معمولی کرد یعنی خیلی کم نی نی رو نگاه کرد و بهم گفت برو طبقه پایین موعد بگیر برای سونوی اصلی من گفتم که مگه فرقش با این سونو چیه گفت که اون یه دستگاه بزرگتره و با اون تموم اجزای بدن نی نی رو میتونیم ببینم سرش و همه قسمت ها. رفتم پایین گفت که تو این ماه همه دکتر ها مرد هستند وماه دیگه دو تا خانم که مرخصی هستند می یاند که من گفتم باشه صبر میکنم تا خانم ها بیاند که بهم برای روز شنبه اینده موعد داد یعنی تقریبا یک و نیم ماه بعدش میشد . حالا من موندم که این سونو چه جور سونوی است همین سه بعدی است که همه میگند خطرناکه و یا نه مثل بقیه است خواهشا بهم بگید که برم پیشش سونو یا صبر کنم همین جای که زایمان میکنم برم پیششون برای سونو و بقیه کارها . تو اون سونو دکتر گفت که دقیق همه چیز رو نشون میده و از سلامت جنین با اطلاع میشیم. ممنون از همه شما دوستان منتظر پیشنهادهاتون هستم .
سلام بچه ها .
ممنون . شما خوبین ؟

نی نی ناز جان چطور ؟ فکر کنم منظورت 17 هفته اس .
البته من الان هفته 19 هستم :) .

ممنون ریحانه جون . خوب شدم خدا رو شکر :) .
ماییم و رُخ یار، دل آرام... و دگر هیــــــچ!
سلام به همه مامانا نی نی منم خرداد بدنیا میاد کلی استرس زایمان چیکار کنم ؟ تازه هیچی از وسایل نی نی هم نخریدم بیشتر استرس دارم راستی مامانا با چقدر میشه یه سیسمونی شیک گرفت؟
جوجه اگر شانس داشت مادرش پستان داشت
سحر جان ؛
فکر می کنم خوردنِ کندر کافی باشه دیگه .
من شنیدم تا 3 ماهه ی اوله که موثر و بیش از اون باعث بیش فعالیِ کودک میشه .

من که نخوردم اصلا" .
آیدا جان ؛

فعلا" به زایمان و استرس هاش فکر نکن ...

خیلی هم دیر نشده عزیزم . منم هنوز هیچی نخریدم تا جنسیت کوچولوم معلوم شه .
اگه طبیعی هستین که این زایمانهایه بی درد کارتون رو راحت کرده ولی اگه سزارینین که تا نصف روز تو هبروتین دردو هم جدی نگیرید بالاخره بدون درد که نمیشه.......میشه؟؟؟؟
کتابخانه ملی کودک و نوجوان http://icnl.nlai.ir/?scn=home
2810