2777
2789

✌🏻

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂من حرف بد نمیزنم 

اما تا یه هفته غر میزنم 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

مردا هم که غیرتو فقط تو این میبینن موهای زنشون یا خواهرشونو بچپونن تو 

والله بالله معنی غیرت چیز دیگه اس، کاربر اقا اگر میخونه قشنگ بخونه و بفهمه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
مرد باس غیرتی باشه😎سیبزمینی که کنار خیابون ریخته

غیرت به این چیزا نیستاااا

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
مردا هم که غیرتو فقط تو این میبینن موهای زنشون یا خواهرشونو بچپونن تو  والله بالله معنی غیرت چ ...

دقیقا ✌️

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
وای امضات چقد خوبه  الهی نصیب منم بشه، یکی که کنارش استرس نگیرم

الهی امین 🙂❤️

شوخی کردم😊چه خوب که برگشتی😍

خودتم که رفته بودی :)