2777
2789
البته طراحی لباس خیاطی نیست اونم دانشگاه داره

اره شنیدم.

کلا گفتم یه چیزی شبیهش هست که؟!

به عنوان یه علاقه منظورم بود میشه جور دیگه داشتش

بنظرم تو حقوق رو دوست نداری. همون طراحی لباس برو

چون حقوق واقعا علاقه و کشش میخواد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکی از آشناهامون رفت دانشگاه تهران بعد ک اومد مامانش فرستادش ی دوره خیاطی دید الانم لباس میدوزه😂 ...

پول که دارم ولی یه سریا منصرفم دارن میکنن میگن طراحی لباس ارزش اجتماعی نداره.به خصوص که شنیدم مامانم به یکی از اشناهامون گفت درس دخترت خیلی خوبه نزاری بره طراحی لباس حتی اگه خودش هم خواست نزاربره☹️

پول که دارم ولی یه سریا منصرفم دارن میکنن میگن طراحی لباس ارزش اجتماعی نداره.به خصوص که شنیدم مامانم ...

آره میدونی تو جامعه ما قطعا ارزش اجتماعی ی وکیل خیلی بیشتر از طراح لباسه

حتی درآمد تو وکالتم خیلی زیاده

اخی عزیزم درکت میکنم…❤️  اگه میخوای دوباره کنکور بدی بنظرم طراحی لباس بخون کنکورم بده اگه قبول ...

خدایی کلی افسردگی گرفته بودم.تااینکه توهمین سایت دیدم یه سریابه خاطرکنکور کارشون کشید به قرص اعصاب و بستری شدن دیگ ازفکرش دراومدم ولش کردم.اگر برم طراحی لباس دیگ کلا قیدکنکور میزنم.همین الانشم حالم بد.به بابام میگم بزار برم ترکیه پزشکی بخونم نمیزاره😭

از من به تو یه نصیحت دوستانه هیییییچ وقت کارای مربوط به زیبایی و پوشاکی و خوراکی کساد نمیشه هر چقدرم دست توش زیاد باشه تو باید سعی کنی خودت و بکشی بالا پیشرفت کنی تو هررشته ای ک هستی حرف مردمم کار نداشته باش چون هر کی یه نظری داره تا کی میتونی به حرف یه عده گوش کنی 

از من به تو یه نصیحت دوستانه هیییییچ وقت کارای مربوط به زیبایی و پوشاکی و خوراکی کساد نمیشه هر چقدرم ...

درسته ولی خوب ارزش اجتماعی هم مهم.نمیدونم چرا طراحی لباس زیاد ارزش نداره زیاد پیش مردم بااینکه پول زیاد داره☹️