2777
2789
یه بازی گروهی ترتیب ببین براشون یا مثلا بگو بیایین باهم یه کلیپ درست کنیم  دور هم جمعشون کن ا ...

کلیپ و دابسمش ایده خوبی اجراش میکنم حتما😄

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
یه بازی گروهی ترتیب ببین براشون یا مثلا بگو بیایین باهم یه کلیپ درست کنیم  دور هم جمعشون کن ا ...

اینکه تزیینش کنن خوبه 

وگرنه من بچم بره خونه یکی کیک درست کنه وقتی خودم نیستم دلخور میشم

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اینی که میگم و بچه ها عاشقشن😐🤦‍♀️😆😆 دستاشون و به نوبت از پشت بگیرن بعد مثلا شیرینی تو بشقا ...

اینم خوبه انجام میدم

کاش میشد همچو آواز خوش یه دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد...
کلیپ و دابسمش ایده خوبی اجراش میکنم حتما😄

اره اینجوری خیلیم خوبه از تولدش یادگاری میمونه براش که براش تولد گرفتی وبا دوستاش دور هم دابسمش گرفتن

یه اهنگ خوشگل دخترونه دانلود کن 

یکی هم شاد دانلود کن 

با اون جدی بخونن ودابسمش جدی بگیرن 

با اون شاده برقصن دیونه بازی در بیارن واین چیزا😁

اینکه تزیینش کنن خوبه  وگرنه من بچم بره خونه یکی کیک درست کنه وقتی خودم نیستم دلخور میشم

منظورم اینه نمادین باشه 

مامانه حواسش بهشون باشه اگه دوست دارن

ولی خب اره اون تزئینه بهتره 

اسفنجش خودشون اماده کنن

از این عروسکا هستن توش شکلاته باید بهش ضربه بزنی اونا خوبه انیمیشن براشون بزار ببرشون حیاط توپ بازی کنن چیزی به ذهنم نمیرسه واقعا

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 

ما صندلی بازی میکردیم 

میتونی. یه کادوی کوچبکی خوپتون برای بچه ها تهیه کنید مثل گل سر یا موبند یا گوشهواره و تل و اینا 

حتما برف شادی بگیر بچه ها عاشق برف شادین 

اهنگ های متنوع دانلود کن