2777
2789
عنوان

پسره عکسمو نشون داده به ..

316 بازدید | 20 پست

پسر مورد علاقم هرعکسی که ازم داره یا باهم گرفتیمو میبره نشون مادرش میده از ذوقش😑منم خیلی بدم میاد اخه یعنی چی الان مادرش  باخودش چه فکری میکنه(نگین بهت دروغ میگه و به مادرش نشون نمیده چون مطمئنم و مادرشم از رابطمون خبر داره حتی بهم زنگم میزنه)

بنظرتون خیلی کار بدی میکنه؟؟من که خیلی ناراحت میشم

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باشم ناراحت میشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

شوهرمنم زمان دوستی کل عکسامونو نشون میداد میگف عروستو ببین  همه ام از رابطمون خبرداشتن حتی مثلا داشت باهام حرف میزد خالش میومد یهو میگف گوشیو بده حالشو بپرسم

من بدم نمیومد اما خجالت میکشیدم 

شوهرمنم زمان دوستی کل عکسامونو نشون میداد میگف عروستو ببین   همه ام از رابطمون خبرداشتن حتی مث ...

منم خجالت میکشم همین

زود به هم رسیدین یا با سختی؟

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒
چطوریا با پسزی که هنوز معلوم نیست رابطتون چیه عکس میگیرین پس فردا میگن خودت انداختی پای پسرمون نگاه ...

چقدر انرژی منفی

اونا حتی۳ بار اومدن خواستگاری متتظرن بابام جواب بله بده

عکس میگیرم  مگه جرم میکنم؟🙄😐

چطوریا با پسزی که هنوز معلوم نیست رابطتون چیه عکس میگیرین پس فردا میگن خودت انداختی پای پسرمون نگاه ...

دقیقا درست میگی😑

حالا سرکوفت زدن بعد ازدواج خیلییییی حالت خوشبینانه اشه😑

منم خجالت میکشم همین زود به هم رسیدین یا با سختی؟

بعد یک سال و  ۹ ماه سختیش این بود که خانواده من مخالف بودن شوهرم سه ماه روز و شبشونو ازشون گرف انقد اومد و رف تا بالاخره شد  

بعد یک سال و  ۹ ماه سختیش این بود که خانواده من مخالف بودن شوهرم سه ماه روز و شبشونو ازشون گرف ...

دقیقا همینه از خانواده منم ینفر مخالفه و همینطور بلاتکلیفیم😅فعلا کع  داریم صبر می کنیم