2777
2789
عنوان

مسابقه عکس اردیبهشت ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 17330 بازدید | 333 پست
مامام سامیار تو شرایط مسابقه قبل بود نوروز و فصل بهار که تو همه عکسها یا نمادی از بهار یا نمادی از نوروز... مامان رامتین بالاخره هر مسابقه ای نیاز به تبلیغ داره واسه شناسوندن عکس و الا عده ی محدودی خودشون میرن تو سایت عکس و رای میدن. قانون مسابقه هم اینه که تبلیغ تو سایت ممنوع جز در امضا حالا هرکسی میتونه تو امضایش خلاقیت داشته باشه واسه جلب توجه ،هیچ اشکالی هم نداره و دیگه اینکه تو تاپیکها شرکت کردن به نفع سایت بالاخره جایزه هر چند ناچیز اسپانسرها میدن باید کاربرا فعال باشن تا نفعی واسه سایت داشته باشه.و کاربری که خیلی از وقتش رو پای سایت میزاره و تو تاپیکها شرکت میکنه اگه برنده هم میشه حقش هست ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا دسته بندی مربوط به مسابقه اردیبهشت نداره؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من که فرستادم عکسو خودشون بزارن تو مسابقه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
از فردا 17 اردیبهشت باید عکس گذاشت
سلام به همه دوستان و خانم تهرانی عزیز کاش از همین ابتدای مسابقه اعلام میشد که جایزه نفرات اول ، دوم ، و سوم چیه؟ تا در پایان مسابقه کاربران عزیز دچار سردرگمی؛شک و شبهه و دلسردی از مسابقه نشن. ممنون
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
2810