2777
2789
عنوان

خاک تو سر من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲۶ سالمه و متاهلم،ولی واقعا چرا فک میکنی زشته ک الان مجردی

بیخیال بابا،هرکسی میگه چرا مجردی بگو قصد ازدواج ندارم،کلاس بذار

عشق کن بابا

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

خاک تو سر منممم

تو سر منن رل منم متولد ۸۰ هنوز درست به خانوادش نگفته

جریان منو دعا کنین برااام زود نامزد کنیممم😭😭😭😭 دلم داره میترکه همینارو میبینم دیگ

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙

بابا اینا عجله دارن وگرنه سن تو خیلیم زیاد نی

برو خوش بگزرون فدا سرت ک بقیه چی میگن

من درکت میکننم چون شرایطم عین توئه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
اتفاقا فکر کنم من غیر نرمالم سن ازدواج به شدت پایین اومده الان اکثر دهه هشتادیا سرخونه زندگیشونن

پس من چیم

ی خواستگارم ندارم😂😐

بیخیال باش بابا

بخدا هیچجا از خونه بابای آدم بهتر نیس🫠

مطمئن  باش با این مشکلاتی که زنو شوهرا دارن بری اونجا میگن خوش بحالش هنوز مجرده غم و غصه نداره😅😅

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
اتفاقا فکر کنم من غیر نرمالم سن ازدواج به شدت پایین اومده الان اکثر دهه هشتادیا سرخونه زندگیشونن

ن بابا منم دهه هشتادیم همین تازگیا نامزد کردم دوستامم اکثرا مجردن

تازه من خودم میگم زوده 

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞
اتفاقا تو ایران اومده پایین دهه هشتادیا اکثرا سرخونه زندگی شونن

والا تمام جامعه شناسا و روانشناسا با تحقيقات ميگن سن ازدواج رفته بالا

چند تا دهه هشتادي كه ملاكه كل جامعه نيست

عجب صبري خدا دارد