2777
2789

تو فامیل ما ازدواج فامیلی رسمه حتی پدر مادرم دختر خاله پسر خاله هستند

بابای من ۶ تا برادر و دوخواهر هستن که تاحالا نه از بیرون دختر گرفتن نه دختر دادن طرز فکرشون اینه وقتی خودمون دختر داریم چه معنی میده بریم سراغ کسی که نمیشناسیمش

میتونم بگم ۱۲ تا دختر عمو دارم همشون با پسر عمو یا پسر عمه ازدواج کردن یکی دوتاییم که رفتن به غریبه چون تو فامیل پسری نبود که سنش به اونا بخوره

و الان دوتا از پسر عموهام اومدن خواسگاری واسم

یکیشون همون اول رد کردیم چون سنش زیاد بود ازم۱۵سال بزرگتر

ولی این یکیو  بابام میگه باید باهاش ازدواج کنی اگه با این ازدواج نکنی من عمرا شوهرت نمیدم من غریبه از کجا میشناسمو چرا دختر عموهات قبول کردن تو خودسر شدی تو این طایفه و هزار جور حرف و داد بیداد

الان من گیر این ادمایی افتادم که همشون راضین جز من و مامانم میگه اگه ازدواج نکنی شیرمو حلالت نمیکنم

زنموم هر روز زنگ میزنه

به معنای واقعی زندگی برام جهنممممم شده

حتی دیشب به پسر عموم پیام دادم من راضی به ازدواج با شما نیستم خانوادم اجبار کردن بازم هیچی عوض نشد

میخوان فردا بزور شوهرم بدن😑

من چیکار کنم چجور منصرفشون کنم تروخدا کمکم کنین😭😭😭😭

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باور نکردم 

لطفا از تاپیک‌من برو بیرون زود

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

عزیزم بخاطر حرف اونا ازدواج نکن یادگرفتن هر دیقه شیرمو حلالت نمیکنم اع تهشششش پشیمونیههههه پشیمونی دیدم که میگم اونا تهش نمیخان باهات حرف بزنن بچه بازی نیست یک عمر زندگیه بگو یکیو دوس دارم 

عزیزدلم چقدر سخته تصمیم گیری 

لطفا با ۱۲۳ یا ۱۴۸۰ تماس بگیر

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
خب اگه فامبلاتون خوبن چه اشکالی داره  واقعا آدم فامیل رو بهتر می‌شناسه تا غریبه  می و ...

علاقه ای ندارم

شرایط پسرعموت چیه؟اخلاقش موقعیتش؟

شزایطش خوب باشه هم نمیخوامش به دلم نمیشینه

خب اگه فامبلاتون خوبن چه اشکالی داره  واقعا آدم فامیل رو بهتر می‌شناسه تا غریبه  می و ...

شما بگو پسر خدا وقتی دوستش نداره ینی چی خب؟

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             

شناختی که به عنوان فامیل از طرف داری

خیلی فرق میکنه با شناختی که به عنوان همسر باشه

وقتی طرفو دوس نداری و دلت باهاش نیست

دیگه فامیل و این حرفا نداره که🤧

چندتا از دوستای من اینطوری ازدواج کردن جدا شدن

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

دوست منم مشکل شما رو داشت خانوادش خانوادش میگفتن باید با پسرعموت ازدواج کنی اونم میگفت ب چشم داداش نگاهش میکردم نمیتونستم به عنوان شوهر قبولش کنم بهترین خواستگارا رو داشت ولی خانوادش اجازه نمیدادن بعد ب پسرعموش پیام داد که من تو رو مثل داداشم میدونم من نمیتونم خانوادمو راصی کنم 

بهش گفت من نمیخوامت و بگو که تو من و نمیخوای پسر عموهه هم دیگه گفت من نمیخوامش و رفت با یکی دیگه ازدواج کرد دوستمم هنوز مجرده