2777
2789
عنوان

بعضیا اینجا خیلی بی رحمن..

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 58 پست
بله  این یه نمونه مودبانه تره

خب توام فحشش میدادی دختررررر 

دارم حرص میخورممم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییی 😟😟😟😟😟 دهانم دوختی  لبخندم ماسید

میدونم صحنه قشنگی نیست منم غمگین میشم نه برای خودم چون زندگی من که با این حرفها تغییر نمیکنه

برای این غمگین میشم که این ادمها چقدر زجر کشیدن که اینجوری زهردارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
والا من اینجام سعی میکنم با کسی برخوردی نداشته باشم ک مجبور شم تند برخورد کنم وای به حال این کارا

منم همینطورررر 

فقط وقتی گودرز (همه چیز ) رو به شقیقه ب(ه حجاب و بی عفتی) ربط میدن 

جامه میدرم 

بقیه ی موارد آسه میرم آسه میام 

بخدااینا همونایی ان ک تو نظرشون جز خودشون همه خرابن ولی در واقعیت...

بله متاسفانه موافقم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چطوری؟ میان اینستات

کاربری قبلی ام اینستا داره

خب توام فحشش میدادی دختررررر  دارم حرص میخورممم

اخه چرا فحش بدم

اون ارامش نداره منکه دارم

میدونم صحنه قشنگی نیست منم غمگین میشم نه برای خودم چون زندگی من که با این حرفها تغییر نمیکنه برای ا ...

کار اینا دیگه از زهر گذشته یکیو میشناسم هر کیرو میدید میگفت این خرابه این معتاده این اله این بله بعدا فهمیدم خودش تو قدیم همه کاره بوده وقتی یکیو میبینه الان درس حسابیه اونو میکوبه ک خودش اروم شه اینام اینجورین

آره بعضیا فقط خدا بهشون رحم کنه 

من چندسال پیش باردار شدم بچه بودم کم تجربه نمیدونستم علائم حاملگی چیه اصلا تنها چیزی ازش میدونستم پریود نشدن بود 

بعد اینجا سوال پرسیدم گفتم علائمم ایناست ب نظرتون حاملم

دونفر اومدن گفتن داری پز میدی ب ماهایی ک حامله نمیشیم 

من ی زن حامله بدون تجربه بودم یجوری دل منو شکستن با حرفشون باورت نمیشه 

هنوزم ک گذشته چندسال میگم خدا جواب حرفشونو بده من واقعا دلم شکست ک ب ناحق بمن این حرفو زدن 

مگ یکی باردار نمیشه باید بهش پز داد چقد بعضیا نامردن

اخه چرا فحش بدم اون ارامش نداره منکه دارم

الان یه تاپیک میزارم میشه بیاین و راهنماییم کنین ممنونم

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒