2777
2789
عنوان

برندگان عکس فروردین ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 220 پست
نازلی جان 50 تا لا یک خورده که لا یک با رای فرق داره رای فقط زمان مسابقه هست که گزینه رای دهید رو عکسه و شما تعداد رای ها رو نمیبینید اما لا یک زمانی هست که مسابقه تموم شده و گزینه رای دهید برداشته میشه و یا زمانی که موقع ارسال عکس تیک مسابقه رو فعال نکرده باشین.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازلی 2 پست ها : 1796 عضویت:1391/11/10 1394/2/23 - 11:29 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل Khanome tehrani in adrese ax dokhtaram ke 50 ray avorde ______________________________ سلام عکس شما 15 تا رای بدست آورده است تعداد رای ها برای کاربران قابل مشاهده نیست. کاربران فقط قادر هستند تعداد بازدید و تعداد لایکها را مشاهده کنند
زیبی اره اینجوری قشنگ میشه منم واسه تی شرت عکس از چهره میگم بهتره حالا همسرم گفته باید ببینی تی شرت چی سایزی میدن میگه اگه سایز من میدن عکس انتخابی فرق میکنه چی باشه ههههه دلش رو صابون زده عکس شاسی رو هم میخام یک تمام قد از پسرم بیگیرم با جلد شلوار و پاپیون بعد هم بدم به مامانم اینا میمونه عکس لیوان که نمیدونم شاید از عکسای اتلیه ای یک سالگیش زدم شایدم عکس لختی نمیدونم این عکس کاربریم به درد میخوره بفرستم واسه لیوان یا تی شرت؟
2810