2777
2789
عنوان

سلام شماهم استرس زلزله گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی امین،آدم میترسه،من ویدیو زلزله اونجا رو دیدم،انگار آخرالزمانه😑خدا رحم کنه

خدا به هممون رحم کنه واقعا

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
 اوهوم همون خداست که بچه بیست روز سالم بود.

خدا خیلی بزرگه تقصیر بنده هاشه که خونه های غیر اصولی میسازن وإلا ژاپن 9 ریشتر میاد هیچی نمیشه 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اون جزو استثناهاست،فوقش میگم زنده بمونیم نه خونه نه هیچ چی نه خانواده بلا به دور

اون شانسی ک من دارم.  اگه زلزله بیاد امداد گرا میگن. بزار بریم. اون یکی در بیاریم 

تا بیان مت جان به جان  میشم  بخدا شانسم. ندارم ک 

نه بابا کل دنیا بسیج شدن دیدوز کانالش نشون میداد کمک مالی جمع میکردن خواننده هاش،کل کانالاش فقط زلزل ...

آخیش انشالله که دور بشه. همچنین بلا هوایی. درسته. میگن طبیعی. نمیشه جلوشو گرفت ولی کاش دانشمندان یچیزی اختراع کنند. از شدنش کم بشه 

آره میبینی. می‌چرخه خونه ها ولی. خراب نمیشن 

اره. بسکه اصولی میسازن. 

اونام انسانن بیچاره ها من می‌دونم الا اونا چی میکشن باور می‌کنی تو جشن امشب از ترس نزدیک ب در نشستیم ...

جشن چی عزیزم 

مگر رفتن همین نیست که از بغض داغون شوی ولی شانه هایش را برای اشک هایت به نامت نزند؟