2777
2789
عنوان

سلام شماهم استرس زلزله گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 94 پست

امروز دماوند اومد الان میترسم بخوابم سگا هم خیلی صدا میکنن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم تا بخواد خاک بشه خودمون زودتر به مرگ طبیعی مردیم.

نترس عزیزم عمر دست خداس،مرگ ترس نداره،کلا رها باش،من بعضی وقتا فکر میکنم شاید مرگ خیبی قشنگ باشه مارو ترسوندن از مرگ،انیمیشن روح رو نگاه کن آروم میشی،مرگ نوعی تکامله،بچه اینارو بیخیال اگه قرار باشه بمیریم که میمیریم

الا همسرم بیخیاله میگه هرجایی باشی وقتش برسه می‌میریم میگم مرگ طبیعی بهتره از ترسم تو خونه خواب ب چشمام نمیاد بیاید هر شب. قرآن بخونیم نیاد. وای. نمی‌دونم چرا اینجوری آخه ترس خواستی داره

من مشهدم چند سال پیش یک زلزله اومد مردم تا دو سه روز بیرون خوابیدن شب اول هم ما تو ماشین خوابیدیم شهرداری یه جاهایی رو داده بود مردم برن نگم چی کشیدم تا یک ماه خواب نداشتم خونه مون هم داغون بود قدیمی ساز افتضاح 

چرا انقدر خاورمیانه نفرین شده اس😭😭😭همش ترس و بدبختی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
من مشهدم چند سال پیش یک زلزله اومد مردم تا دو سه روز بیرون خوابیدن شب اول هم ما تو ماشین خوابیدیم شه ...

وای آره من دانشجو بودم اون موقع باور کنید الانشک تا تخت تموم میخوره میگم زلزلست متاسفانه یکی از دوستام هم تو همون زلزله از دست دادم خیلی بده اصلا مخصوصا که ساختمان انن نیس