2777
2789
عنوان

واقعیتش دلم خیلی گرفتس

190 بازدید | 20 پست

خیلی ساله که دلم میخواد خواستگار خوب داشته باشم و ازدواج کنم ولی نیس نگید برو بیرون تو اجتماع همش حرفه 

والا پول نداشته باشی شاغل هم نباشی کسی نمیخوادت وسلام

..

از دل گرفته میگی تاپیک آخرم پر از گله بود اما فکرشم ننیکردم این نی نی سایتیا اینقد مرام داشته باشند حالم رو خوب کردند واقعا

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا ما که شوهر کردیم همش یکی هست گند بزنه توی اعصابمون و نوکر بیست چهار. ساعته هستیم چه گلی به سرمون زدیم که توام شوهر میخوای

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

سخته عزیزم درک میکنم 

ولی بدترازین شرایط شما اینه که کسی تو زندگیت باشه 

ولی هی مشکل پیش بیاد و نشه بهش برسی 

این شرایطیه که من توشم بین زمین و آسمون 🥲

تنها نیستی 🥲🥲🥲

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

۳ ساله ازدواج کردیم تو یه ساختمونیم 

امروز کباب دیگی درست کرده بودم همسرمم گفت روغنش زیاده و برد طبقه بالا خونه مادرشوهرم که بگه من اشپزیم خوب نیست 

همش مبگه دستپختت باید عین مامانم شه

اصلا رمانتیک نیست

بی محبته

میگه خواهراش از من بهترن در صورتیکه خواهرشوهرام و مادرشوهرم قرص زلفت میخورن

بکی دیگه اخلاقاش اینه سیگار میکشه و نمیخواد قبول کنه که کار اشتباهیه از روز اول خواستگاری گفتم خوشم نمیاد اونم گفته بود اهل این چیزا نیست ولی باز میکشه 

یکی دیگه مامانم اینا میخوان بیان خونمون اون میگه میان چیکار ؟ 

چرا به ساعت قبل زنگ میزنن میگن میخوان بیان من نمیدونم باید چیکار کنم ازش ناراحتم قهریم

به خانوادش گفتم خانوادش میگن مرده خب بنده شیکمشه 

نمیدونم سخت نگیر سیگار کشیدن از سرش میفته 

چیکار کنم 

خیلی ناراحتم و اونم بی تفاوته انگار تموم کاراش درسته از بس خانوادش لوسش کردن 

اینا رو بخون و ازدواج نکن