2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بینی کج میشه بعد سن بلوغ باید جراحی زیبایی انجام داد شما هم همش نرو بپرس چیزی که با چشم خودتم میبینی اون به هر حال فرزندشه واونم دختر دختر شما هم مقصر نبوده
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
نیویکا جا میندازن
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
الان نشون نمیده بزرگتر که میشه کج بودن نسبت به بقیه اعضا صورت نمود پیدا میکنه
عزیزم سعی کن از حرف زندادااشت ناراحت نشی وحقو بهش بده از این اتفاقا بین بچه ها زیاد ه
خدایا شفای همه بچه های مریض ارزوی من است . به نیت شفای همه مریضها : اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم .
بینی داداش من خورد به پله ورودی خونه طوری که هم خوریزی داخلی کرده بود و زیر چشمش کبود شده بود هم خیلی بینیش خون اومد اون موقع 5 سالش بود الان 20 سالشه اون قسمتی که ضربه خورده بود یه کم باد کرده هست ولی طوری نیست که نیاز به عمل داشته باشه یا کج شده باشه نگران نباش عزیزم اتفاقیه که افتاده نه تو نه دخترت که عمدا این کار رو نکردین اونم مادره و احساساتیه یه کم بگذره آروم میشه به قول بچه ها آخرش اینه که بزرگ که شد جراحی کنه
آنچه دلـم خواســـت نه آن می شود////:::////هرچه خدا خواست همان می شود
2810