2777
2789
عنوان

ماه آخر بارداری میتونم هایلایت کنم؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ریسک نکردم دکترم گفت احتمال بده احتمال بده یه قطره دکلره نفوذ کنه پوست سرت منم ترسیدم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من ماه هفتم ازدکترم پرسیدم گفت رنگ ساده میتونی بزنی ولی دکلره ب هیچ وجه اجازه نداری

من یک هفته قبل زایمان با کلاه هایلایت کردم عالی شد  به پوستم هم نخورد زمینه موهامو مشکی طبیعی نگه داشتم 

وقتی داشتم مرخص میشدم شنیدم یه خانمه به دوستش تو بیمارستان داشت میگفت نگاه کن چه قشنگ به خودشون میرسن میان زایمان 😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

سلام عزیزم خوبی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
سلام عزیزم خوبی

سلام بامعرفت خودم توچطوری گلم...

من بد نیستم فقط شاید باورت نشه اینروزها خیلی بیتابم یکیش بخاطر بچه های غزه هست 

وقتی جنازه دخترای همسن وسال دخترمو میبینم نوزادای همسن پسرمو میبینم تو تنهایی های های گریه میکنم 

غصه های زندگی خودم هم یه طرف دیگه ...

اون آیه قشنگ که تو امضات هست رو یبار دقیقا وقتی از دست خیلیا ناراحت بودم لای قرانو باز کردم اول صفحه برام اومد همونجا مطمئن شدم که حق با منه...چون من گاهی شک میکنم به خودم میگم مگه میشه این همه نامردی این همه بی محبتی این همه تنهایی...بعد میگم شاید ایراد ازمنه ولی بازم هرچی مرور میکنم صفحه صفحه زندگیم رو از کودکی تا الان میبینم همش ظلم بود ظلم ومن فقط سکوت و سکوت...

الان در آستانه چهل سالگی قرار دارم و میگم شاید بهتر بود از همون بچگی مثل خیلیای دیگه شده با زور حرفمو به کرسی می‌نشوندم اما میبینم نه من مردش نبودم ونیستم همیشه یه‌جور سادگی تو وجودم بود و خودمو فدای اینو اون کردم امروز که دارم با تو حرف میزنم تویی که فقط ازت یه عکس دیدم تنهاترین آدم روی زمینم و تمام دلخوشیم نگاه مهربون خدا وبچه هامه...

درود مهربون ...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
سلام بامعرفت خودم توچطوری گلم... من بد نیستم فقط شاید باورت نشه اینروزها خیلی بیتابم یکیش بخاطر بچه ...

سلام عزیزدلم.حال همه این روزا گرفته ست از این همه ظلمی که در حق مردم مظلکم فلسطین میشه...

زندگی هم که همیشه همین بوده...

دوست مهربون و دوست داشتنی من،نمیدونم دلت از چی و از کی گرفته فقط میدونم تو قوی هستی و میتونی از پس روزهای سخت زندگی بر بیای.منی که حتی ازت همون یه عکس رو هم ندیدم با خوندن پیامت اشک از چشمام سرازیر شد.غمی که پشت نوشته هات بود رو با تمام وجود حس کردم

من کوچیکتر از اونم که بخوام شما رو نصیحت کنم که صبور تر باشی یا هر چیز دیگه ای.تازه مثل شما هم بلد نیستم قشنگ حرف بزنم❤️ولی اینو بدون هررررر وقت هررررر وقت که دلت خواست با یکی صحبت کنی روی من حساب کن عزیزدلم

منو فراموش نکن...در پناه خدا باشی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
سلام عزیزدلم.حال همه این روزا گرفته ست از این همه ظلمی که در حق مردم مظلکم فلسطین میشه... زندگی هم ...

عزیزمی بخدا...نیاز به دیدن و بوییدن جسم نیست ...این ارواح ما آدم‌هاست که به هم پیوند میخوره و چه بسا از روز الست باهم آشنا بوده

پس ممنونم ای آشنای قدیمی ای دوست ای مهربون🥰🥰

برای من وبچه هام با دل پاکت دعا کن که بهترین هدیه رو به دوست تنهات ببخشی...

دوستی که پناهی جز خدا نداره

عزیزمی بخدا...نیاز به دیدن و بوییدن جسم نیست ...این ارواح ما آدم‌هاست که به هم پیوند میخوره و چه بسا ...

بله همینطوره که میگی عزیزدلم❤️

حتما دعاتون میکنم دوست خوبم❤️شما یکی از بهترین و فهمیده ترین افرادی هستی که میشناسم.دوستت دارم قشنگم

مراقب خودت و بچه هات باش

روی کمک من حساب کن حتی در حد درددل و سبک شدن❤️

بله همینطوره که میگی عزیزدلم❤️ حتما دعاتون میکنم دوست خوبم❤️شما یکی از بهترین و فهمیده ترین افرادی ...

🥰🥰🥰