2777
2789
عنوان

کراش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 49 پست
شمارشو دارم میتونستم میگفتم خودم بش ولی اخه دیدم دخترای دیگه بش گفتن چجوری رفتار کرده🙂😂

مگه چیکارا کرده؟  

منو نخورین مزاحمت و این چیزا و دعوا درست نمیکنم مرسی  لطفا هم یکم دل داشته باشین کاربری 23 عم هست   
خدا نکنه دلت کباب باشه ایشالله همیشه دلت خوش باشه

امیدوارم سختی های زندگیت تموم بشه

منو نخورین مزاحمت و این چیزا و دعوا درست نمیکنم مرسی  لطفا هم یکم دل داشته باشین کاربری 23 عم هست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا فقط سخت گیری بی مورد بابا من خودمم مذهبیم نماز روزم به راهه ولی اینا یه بار مامانم فک کرد دو ...

ازشون بپرس تو چه سنی میتونی دوست پسر داشته باشی

من مامانم گفته 16 سالگی

هوووف پس هی خودشیرینی کن بلکه فرجی شد☹

فقط خدا میدونه چند بار براش گریه کردم وقتی حالش خوب نبود منم تا صب خوابم نمیبرد وقتی میدیدم از ته دل میخنده از خوشحالی گریه میکردم هروقت میگف به کمک نیاز دارم بدون اینکه بش بگم کیم اولین نفری بودم که پشتش درمیومدم میدونم خیلی خرم کاش هیچوقت نمیشد اینجوری

مگه چیکارا کرده؟    

اون روزی که یکی بهم گفت دختر بازه و با چشم خودم اینو دیدم خیلی گریه کردم که چرا فکر میکردم پاکه ولی حتی بعدشم  نتونستم بزارمش کنار حتی دوس دخترش هی خواست خرابش کنه ابروشو ببره من نزاشتم

اون روزی که یکی بهم گفت دختر بازه و با چشم خودم اینو دیدم خیلی گریه کردم که چرا فکر میکردم پاک ...

پس مثلث عشقی عه

فقط خدا میدونه چند بار براش گریه کردم وقتی حالش خوب نبود منم تا صب خوابم نمیبرد وقتی میدیدم از ته دل ...

چرا خب ناشناس پشتش بودی؟

بنظرم باید خودتو بهش معرفی میکردی یاکلا باهاش مثل دوتادوست اوکی میشد کم کم حسش تغییرمیکرد

♥️🧿💍
ازشون بپرس تو چه سنی میتونی دوست پسر داشته باشی من مامانم گفته 16 سالگی

مامان من کلا مخالفه الان که ۲۰ سالمه اگر روزی بفهمه کسیو دوست دارم خدا میدونه چه بلایی سرم بیاره 

نگم از شکایی که بهم برد انگایی که با پسرداییم بهم زد چن بار بخاطر اون منو زد خیلی سر دراز داره

مامان من کلا مخالفه الان که ۲۰ سالمه اگر روزی بفهمه کسیو دوست دارم خدا میدونه چه بلایی سرم بیاره&nbs ...

من ی بار پدربزرگم اومد خونه مون جعبه سیگارشو تو اتاق جا گذاشت و مهمونا رفتن

یهو مامانم هزار تا تهمت زد سیگار میکشم و اعتیاد دارم و قیامت ب پا کرد  

چرا خب ناشناس پشتش بودی؟ بنظرم باید خودتو بهش معرفی میکردی یاکلا باهاش مثل دوتادوست اوکی میشد کم کم ...

نخواستم فکر کنه که در قبال حسم چیزی ازش میخوام ضمنن اون اوایل که دوسش داشتم رفیق صمیمیم ازش خوشش اومده بود من برای اینکه دل رفیقم نشکنه گفتم جای برادرمه  ولی هر شب تا صب خفه شدم از گریه و بغض رفیقم بعد اینکه با یکی دیگه اشنا شد بخاطر اون منو ول کرد ولی من همچنان دوسش داستم میترسم از خانوادم مامانم یه بار فکر نیکرد دوس پسر دارم به قصد کشت زدنم جرعت ندارم بگم از کسی خوشم میاد دلم به حال خودم میسوزه

نه نیست خیلی وقته کات کرده با اون دختره میخواست ابروشو ببره من نزاشتم الانم ۵ سالی میگذره از اون ماج ...

عاو

بهش میرسی ی روز ایشالا نگران نباش