2777
2789

من مولف چند کتاب کودک هستم (کیوتی منظم میشه‌ماجراهای نیکی و نیکان ,توتک و بادوم)تصمیم گرفتم به تعداد محدود و زمانی خاص به کسانی که علاقه مند به داستان نویسی ویژه کتاب کودک هستند   در کارگاه مجازی آنلاین آموزش بدم 🙂برای  ثبت نام درخواست دوستی بدید عزیزان کلاس به صورت آنلاین هشت جلسه هفته ای دوروز می‌باشد..قیمت باور نکردنی و  با تعداد محدود پس فرصت از دست ندید ...فقط به پیام‌رسان ایتا نیاز دارید..

من دوس داشتم اما ایتا عمرااااا فضاشو عوض کنید 

خوب پیام‌رسانی هست که همه در دسترس دارن وبا فی لتر سخت هست بخوایم وصل بشیم وگرنه هم واتس اپ هست و هم تلگرام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب پیام‌رسانی هست که همه در دسترس دارن وبا فی ل تر سخت هست بخوایم وصل بشیم وگرنه هم واتس اپ هست و ...

اسکایپ میگفتن الان بدون فیلت ر باز میکنه یا برنامه زوم و خیلی برنامه های دیگ هس سرچ کنید و راحتترین چیز رو انتخاب نکنید