2777
2789
عنوان

الکی مثلا .....

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تو رو جون هر که دوست دارین جوابم رو بدین خیلی نگرانم دماغم رو واسه عید عمل کردم کمی ورم داره هنوز به نظرتون چیکار کنم تا عید ورمش تموم شه؟ اینجوری هر جابرم آبروم میره.... . . . . . . . . .الکی مثلا من دماغ عملیم
امروز تو دانشگاه پسره از کنارم رد شد و یه کاغذ داد بهم... . . . . . . . . . . . بازش کردم نوشته بود الکی مثلا بهت شماره دادم
خدایا شکرت خدایا خانواده ام سالم و عاقبت بخیر باشن
دوستان من فردا نه پس فردا میرم کانادا.. . . . . . . . . . . . الکی مثلا و کوفت..الکی مثلا و درد..خو دارم میرم چیه بهم نمیاد؟
میخوام در جواب به اون دوست عزیزی که گفته بود باید به جای مرسی بگی ممنون بگم که ممنون خودش یه کلمه ی عربیه و درستش اینه که بگیم سپاس . . . . . . . . . . . . . الکی مثلا من برای زبان فارس میمیرم! ^_^
رسی مرC مر30 دیروز واسم اس اومده (6)(122-127)mer خب دوست عزیز مثه بچه ی آدم بگو ممنون دیگه بسی رنج بردم در این سال سی/عجـــــب زنده کردم زبان پارسی . . . . . . الکی مثلا منم نگران زبان فارسی ام^_^
2810