2777
2789
عنوان

راسته لباسشویی اتومات درست تمیز نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4345 بازدید | 134 پست

ن عزیزم من مارک اسنوا دارم خداروشکر راضی هستم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اسنوا خوبه؟ منم میخواستم بخورم اینقدرررررر ازش بد گفتن نخریدم

والله من که هفت ساله دارمش مثل چی ازش کار میکشم من حتی پتوهای تک نفره روهم میشورم باهاش ۷ کیلویی روفرشی پرده کاپشن هرروز هم لباس میریزم توش ماشالله عالیه جاریم ال جی گرفت دوسال کارنکرده یه صدایی میده مثل صدای هلیکوپتر

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
راست میگن و منظورتون در حد لکه گیریه ماشینهای قدیم مامانم داره مثلا به سری لباسای سفیدو هر چند وقت ی ...

اصلش همینه برادر من خشکشویی داره همیشه میگه اول باید یقه و آستین لکه گیری بشه 

١٣ سالع خودم دارم

قبلشم خونه مادرم داشتيم!

چه حرفا درميارن اخه🤭

بحث گربه و ايناست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

خب ماشین سطلی طبیعتا تمیز تر میشوره 

ولی به درد زندگی ۹۰ درصد مردم امروز نمی خوره 

ما هم سطلی داریم هم خشک کن 

با سطلی لباس کار و روغنی میشوریم 

با خشک کن لباس معمولی 

سطلی اگه نباشه اتفاق خاصی نمیوفته 

ولی خشک کن نباشه خیلی سخت میشه

خدایگان غلط املایی هستم.سیاست خیلی کثیفه،اینو وقتی عضو شورای دانش اموزی مدرسه بودم فهمیدم  🥺😂نی نی سایت کجاست؟جاییست که کاربرانش حجاب اجباری را مفید و واکسن اجباری را مضر میدانند،در این سایت هرچند سرکاربران در زندگی خودشان است اما در خصوص تعداد فرزندان و سن ازدواج سایرین نظر میدهند من همونیم که نه مذهبیا قبولم دارن نه غیر مذهبیا،نه چپیا باهام راه میان نه راستیا منو بیشتر دوست داشته باشید✌️🥲😂#درحال_مبارزه_باوسواس #درحال_مبارزه_بافشارخون✌️کمی عکاس،مقداری اهل مطالعه و به مقدار لازم ادویه😐😂❤️عه آلوئه عههه آلبالوئهههه  
سر یقه لباس مردا . جوراب  رو فرشی که روش غذا ریخته  . لباس بچه مگه میخواد بشو ...

من همه اینایی که گفتی میندازم تو ماشین و هیچ لکه ای به جا نمیمونه!

اتفاقا لباس بچه پر لکه هستش چون خیلی لباس کثیف میکنن و هرچی بخوان بخورن یکم رو لباسشون میریزه!

پودر مهمه  که چه مارکی  بگیری و برای چه حجم لباس با چه درشدی از کثیفی چقدر بریزی و چقدر زمان بدی 

والا لباس خیلی چرک و کثیف رو  با پودر کم  تو زمان کم بریزی برای شست معلومه تمیز نمیشه .

الهم عجل الولیک الفرج

یقه شور اختراع شده

یکم ریکا میزنی میکشی رو یقه خیلی کثیف میندازی تو ماشین

اونم اگر شوهرت تعویض روغنی کار میکنه یا کار ساختمانی میکنه که یقه ی زررد داشته باشه یا....

والا اینقدر راحته و زود به زود میشوری که احتیاج به چتکه کشی نداری

اره میگم مثلا لباس رنگی شه تمیز میکنه؟ 

ببین مثلا به اکه هایی که با بدبختی میرن تمیز نمیکنن که همین  لکه های معمولی که اگه به خاطر این میخوای بگی صابون فیروز فید بگیر لبتسایی که لکه دارن باهاش لکه بری کن عالین بعد بنداز ماشین من همین کار میکنم

من دارم راضی ام بستگی کامل به پودرت داره من تجربه کردم پودر الکی و ارزون زدم لباسا رو اصلا تمیز نکرده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یقه لباس و لکه رو تمیز میکنه؟

نه عمیق باشه خیر من خودم یقه رو با صابون فیروز لباس میزنم بعد میندازه تو لباسشویی .دو قلو هم که خیلی خوب میشوره یقه رو مطمین باش بازم مثل دست نمیتونه.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
2810