2777
2789
عنوان

این خانوم عشق منه📸

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 43 پست
اینم عشق منه

بخدا لپاشو زیر دندونام حس کردم 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم عشق منه

ای خدا😍😍

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

والا خوب میذاره اون ساعت وپسال اونجا سالم بمونه بجه من زندکیمو داغون کرد تخصص شکستن تلویزیون داره تا حالا دو تا شکونده و مدام وسیله پرت میکنه 

امروز ماشین براش خریدم تا عصرش خوردش کرد کارش همینه

تاپیکتون کمر شکنه 

چرا

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
اینم عشق منه

دلم خواست دماغمو فرو کنم تو لپش نمیدونم چرا۰😂😍😍😍😍

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
ماشاالا بهش چقد خونتون مرتبه من همیشه هر ثانیه اسباب بازیهای دخترم تو خونه ست

اسباب بازی‌اش نو صب میزن🤦‍♀️الان میگه ازم عکس بگیر

والا خوب میذاره اون ساعت وپسال اونجا سالم بمونه بجه من زندکیمو داغون کرد تخصص شکستن تلویزیون داره تا ...

بچه منم کارش فقط داغان کردنه

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
والا خوب میذاره اون ساعت وپسال اونجا سالم بمونه بجه من زندکیمو داغون کرد تخصص شکستن تلویزیون داره تا ...

😂😂😂نه این دست به وسایلای خونه نمیزنه ولی بقیه چیزارو اینم خورد میکنه مثل اسباب بازی و این

جاااان عزیزم😁😁

❤️❤️❤️

بچه منم کارش فقط داغان کردنه

جونشون سلامت❤️