2777
2789
منظورتون اینه پایینی هم ۸۰درصد دختره ؟کیسه آبشون جداست ناهمسان هستن

پایینی نمیشه گفت دختره.شک دارم عکس جمجمه رو هر دو عکسش فرق میکنه

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مبارکه

خدا به همه اونا ک میخان نی نی بده 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹امشب تصمیم گرفتم بعد یکسال عضویت تو نی نی سایت از اینجا برم و دیگم نیام چون یکسال چشم انتظار نی نی موندم و نیومد اسم نی نی سایتم منو میبره به خاطرات تلخم.خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو از مهر خودت سبز کن💔🌱۱۴۰۳٫۹٫۹تا ۱۴۰۹٫۹٫۹اگه عمری بود و دلم شاد شده بود👋

احتمال اینکه یکی پسر باشه زیاده

آنومالی گفت دوتا دختر سلفری هم نمی‌دونم جواب جنسیت برای دوقلویی توش درسته دقیق یا نه که اونم دختر نوشته بود به نظرتون امیدوار باشم باز که یکی ممکنه پسر باشه؟

آنومالی گفت دوتا دختر سلفری هم نمی‌دونم جواب جنسیت برای دوقلویی توش درسته دقیق یا نه که اونم دختر نو ...

امیدت به خدا باشه گلم دختر خیلی عزیزه.دلم میگه یکیش پسره

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم