2777
2789
عنوان

فراخوان مدلینگ کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13990 بازدید | 152 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

* فاطمه مترجم * خانم تهرانی من عکسمو حذف کردم میخواستم عکس دیگه ای بذارم ولی نمیشه یعنی گزینه ی browse نمیاد برام چیکارکنم؟ ____________________________ عکس علیرضا جان رو بفرستید به این آدرس ایمیل salma20y@gmail.com
شایان گلی بابا این لینکش اصلا باز نمیشه که؟ __________________________ سلام عکس کوچولو رو بفرستید به این آدرس ایمیل salma20y@gmail.com
سلام شما در آبان ماه از دختر من عکس انداختید و گفتید نمونه رو بهم میدید. اما متاسفانه هر بار که تماس گرفتم یا به مغازه مراجعه کردم گفتید هنوز آماده نیست تا من عکسها رو توی یک سایت اینترنتی دیدم. کارتون اصلا درست نبود و من قلبا راضی به استفاده شما از این عکسها نیستم. بهتر بود اولش میگفتید که عکسی در کار نیست تا به دروغ امروز و فردا بکنید
دختر زیبای من بی تو "جهانم"، "الف" ندارد... خنده هایت برای من خود خود "بهشت" است...همیشه بخند...
Salam khanom tehrani manam linko baz mikonam khata mide akse pesaram mohammad mobino ferestadam be emaileton be dasteton resid mamnon misham javab bedid
Kasi hargez nemidanad che sazi mizanad farda che midani to az emroz che midanam man az farda hamin yek lahze ra dariab ke farda mishavim tanha
Khanoom tehrani aziz mamnon misham age akse mohammad mobin firoozi ke be emaileton ferestadam odariaft kardid behem etelae bedid chon az tarighe link natonestam aks ro befrestam mamnon az mohabate shoma aziz
Kasi hargez nemidanad che sazi mizanad farda che midani to az emroz che midanam man az farda hamin yek lahze ra dariab ke farda mishavim tanha
سلام واقعا ممنون دنبال این بودم

برج خنک کننده فایبر گلاس یکی از بهترین برج خنک کننده های حالضر میباشد این نو عاز برج ها در آپارتمان های مسکونی نیز قابل استفاده میباشند برج خنک کننده فایبرگلاس این برج ها کاملا بی صدا میباشند و برای خنک سازی استفاده میگردند برج خنک کننده فایبرگلاس برج خنک کننده گروه صنایع شها در بررسی های صورت گرفته میتوان برای تامین آب از فرایند بهسنه سازی در مصرف اب یا پکیج های تصفیه فاضلاب بهره جست تصفیه فاضلاب خود نقش بسزایی در تامین آب دارد پکیج تصفیه فاضلاب

وب سایت همسرم سپتیک تانک پلی اتیلن و سایت سپتیک تانک هست . خیلی به کارش امیدوار هست ولی فعلا که من چیزی ندیدم :) چربی گیر

2810