2777
2789

من ینفرو خیلی دوست داشتم

ولی از هم جدا شدیم  و به تمام خواستگارام جواب رد میدادم چون نمیتونستم از قلبم بندازم بیرون اونو

الان یه خواستگار با شرایط خوب دارمو پسره هم دوسم داره اما یماهه بهشون گفتم باید فکر کنم جواب بدم

بهش علاقع ندارم اما پسر خوبیه

حس میکنم دیگه هیچوقت نمیتونم عاشق بشم حس میکنم با هرکسم ازدواج کنم خاطراتی که با قبلیه داشتمو یادم نمیرع😭😭😭😭😭ینی میشه منم دوباره عاشق بشم؟یعنی میشه شب و روز به اون فکر نکنم و بالاخره که یروز ازدواج میکنم به این خواسگارم جواب مثبت بدم؟

اخه چجوری اونو از قلبم بندازم بیرونو ازدواج کنم😭😭راهه حل بدین بهم

عشق بعد ازدواج بوجود میاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اکثرا با عشق ازدواج نکردیم ولی اگر طرف دوستت داشته باشه بهت احترام بزاره بله میتونی انقد دوسش داشته باشی که خثدتم این روزاتو یادت نیاد

فقط ببین طرف ادم ایده ال شما هست میتونه خوشبختت کنه 

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

حتما دوباره عاشق میشوید.

ولی اگر معیارت رو داره پس در کار خیر هیچ حاجت استخاره نیست

خوشبخت باشید الهی

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

وقتی رفته یعنی لیاقت عشق نداشته...حتی لیاقت اینکه بهش فکر کنی...سعی کن خواستگارتو به یه چشم دیگه ببینی و دوسش داشته باشی..اونوقت طبق شرایطش میتونی انتخاب کنی...و اینکه بنظرم اگه همچی خوبه جواب مثبت یده با این شرط ک چن ماه باید آشنا بشین خودتو پاک کن و همه چیو با اون تصور کن...اگر ذره ای علاقه پیدا کردی بدون تو هم میتونی دوباره عاشق شی🙂

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲

این بستگی به اون آقا هم داره که چقدر خودشو تو دلت جا کنه. چقدر بهت محبت کنه و از نظر عاطفی خوب باشه. خودتم باید تلاش کنی به خودت بقبولونی که قبلیه قسمتت نبوده و حتما خدا صلاح ندونسته شما در سرنوشت هم باشید. البته درکت میکنم واقعا سخته. خدا کمکت کنه

من خودم خواستگار که میومد بدم میومد ازشون

ولی همسرم که اومد موقع خواستگاری خنثی بودم بدم نیومد شرایط اوکی بود بله گفتم

و بعد به شدت علاقمند شدم و عاشق🙃

ولی خب نمیتونم به همه بگم که عشق بعد از ازدواج به وجود میاد

ولی این رو قبول دارم اگه ایرادی از طرف مقابل در دیدار اول دیدیم تا همیشه اون ایراد گوشه ذهن ما هست

زیادی خوب نباش...

پایدارترین عشق ، عشق بعداز ازدواج است به شرطی که قبل از ازدواج ، هردو پیش مشاوری حاذق برید ، اگر مراحل این خواستگاری رو بطور منطقی ادامه بدین ، عشق قبلی عشق نبوده قطعا و لابد خودبخود از ذهن میاد پایین و تبدیل به نفرت میشه ، البته اگر انسانی سالم باشید.

وگرنه اول خودتونو درمان کنید بعد در معرض خواستگار قرار بگیرید.

پایدارترین عشق ، عشق بعداز ازدواج است به شرطی که قبل از ازدواج ، هردو پیش مشاوری حاذق برید ، اگر مرا ...

میرم مشاور

کادوهایی که بهم داده بودو چکار کنم نه میتونم نگهدارم نه دلم میاد بندازم دور..