2777
2789
عنوان

حسابدارا چقدر اشتباه کردین تاحالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هستش مخصوصا کمک حسابداری فقط میخوام محیطش خوب باشه حقوقش مهم نیست فعلا برام دعا کنید🥲

اخی عزیزم     حتماا برات کار پیدا میشه   چون شغل خیلی خوبیه     موفق باشی دختر گل

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
سلام عزیزم میشه لطفا سوال منو جواب بدین حسابداری پخش سخته؟ کارشون فراتر از فاکتور خرید و فروش و دریا ...

ن فک نکنم بستگی داره له چ نرم افزاری کار میکنن

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
ن فک نکنم بستگی داره له چ نرم افزاری کار میکنن

با نرم افزاره هلو هستش، من آموزششو دیدم ولی با دفتر روزنامه و.. زیاد کار نکردم 

میشه ی توضیح بدین شما چیکار میکردین منم دستم بیاد خیلی ممنون میشم 🙏

با نرم افزاره هلو هستش، من آموزششو دیدم ولی با دفتر روزنامه و.. زیاد کار نکردم میشه ی توضیح بدین شما ...

هلو یه نرم افزار ساده هست ، برا حسابداری باید نرم افزارهای بهتری باشه ک لیست حقوق و دستمزد و انبار گردانی و آمارگیری و مانده گیری و خیلی موارد دیگه رو بهت گزارش بده 

اسی جان من نمیدونم دوستان بهت گفتن یا نه؟ ولی شما همیشه اول وقت ک میری یه برگه آچار بذار دم دستت، هرر کاری، ثبتی، تلفنی ، هررر چیزی پیش میاد در لحظه بنویس و سر فرصت ک کارش رو انجام میدی، خط بزن اون کار رو ، چکها هم همیشه سعی کن شما زودتر باشی تو دستت میاد چطوری، نشدم قبل اینکه رئیست ببره ازشون عکس بگیر 

هلو یه نرم افزار ساده هست ، برا حسابداری باید نرم افزارهای بهتری باشه ک لیست حقوق و دستمزد و انبار گ ...

اونجا دفتر پخشه مواد غذاییه، آخه کار دفتر پخش مواد غذایی از فاکتور خرید و فروش و چک بیشتر میشه بنظرتون؟

انبار گردانیم میشع با هلو انجام داد؟ تو سپیدار انجامش دادم