2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون بهشون خیانت کردن بیان بگم متولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 127 پست
چطور مطور نداره ...... اسم پروفایلت تو حلقم!!

اخه این حرفت نمیدونم باتیکه بود یاچی..چرااسمم قشنگ ک

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاال منم بگیر 😂

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
بزار تاپیکات بخونم بگم 😆😆😆😐😐😐

خوب اومدی اینو😂😂

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
حس ششم نیستم.  فقط در مورد ماه تولد خاستم حسم بگم

اها مرسی بازم ج دادی💜

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤

خیانت ندیدم ولی اسی بیا بگو من‌خودم متولد چه ماهی ام😁؟

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍