2777
2789
عنوان

اونایی که شوهراشون بهشون خیانت کردن بیان بگم متولد

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 127 پست
ببین عزیزم پیش از ازدواج که باهم آشنا شدن گویا قولو قرارهایز باهم گذاشتن و خانمش موافقت کرده بعد برا ...

وای خدای من چقدبد چن سالشه چرااینجوررفتارمیکنه

سنتی یاعاشقانه ازدواجشون

ایناهمشون برامهریه س شوهرمیکنن

حالامن ب همه چیزطرفم سازگارم میسازم خونواده نکبتش مخللف ازدواجمونن

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏

اگه حس ششمی بهم بگو فکری که تو سرمه خیره یا شره؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدای من چقدبد چن سالشه چرااینجوررفتارمیکنه سنتی یاعاشقانه ازدواجشون ایناهمشون برامهریه س شوهرم ...

نیمه سنتی بود

دختره ۳۴سالشه برادرمن ۳۸

ولی کارای دختره مثل۱۴ساله هاست

رفتاراش بخاطر اینه که تاالان همش درحال تظاهربوده 

تظاهر میکرده به اون چیزی که برادرم پسندیده

میدونی درد چیه بعضیا پول ندارن خانومشون ناراضیه

بعضیا محبت نمیکنن زنشون ناراضیه

بعضیا زنو محدود مبکنن کتک پیزنن بی احترامی میکنن

ولی بکی که شوهرش پکیجِ خوبی هاش کاملِ که نباید همچین کلاش بازی ای رو پیاده کنه

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
نیمه سنتی بود دختره ۳۴سالشه برادرمن ۳۸ ولی کارای دختره مثل۱۴ساله هاست رفتاراش بخاطر اینه که تاالا ...

خدایش خیلی سخت..الان دردش چیه پول میخاد یاچی

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏
خدایش خیلی سخت..الان دردش چیه پول میخاد یاچی

اون دردی نداره

برادرم اومد گفت مامتن من دیگه به هیچ عنوان حاضرنیستم اسمشم بیارم زنگ بزن خونشون بگو بیاین تمومش کنیم

بعدازیک هفته نصیحت کردنهای مامانم هم اثرنکرد و مجبورشد مامانم زنگ زد به باباش گفت آقای فلانی گویا اینجوری شده دختره همچیزش برعکس دراومده دیگه پسرم نمیخوادش نه این به درد اون مبخوره نه اون به درد این

بیاین تموم کنیم باباشم گفت یعنی چه کنیم؟ مامانمم گعت لطفا برین اقدام کنین برای طلاق بعدم خدافظی کرد...حالا نه زنگی نه پیامی هیچی.نمیدونیم چه غلطی میخوادبکنه اصلا برادرمم میگه اگه اقددم نکنه خودم میرم اقدام میکنم خسته ام

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

اسی ببخشید تو تاپیک تو حرف خارج از موضوع زدم🙏

نه راحت باش  ازدواج کلا شانسیه  منم خیلی مظلوم بودم ولی بدشانس☹  دقت کردی هرچی سلی ...

اسی جالبه این دختره ازاین سلیطه چادریا بود

بمیرم برات اینایی که ازدواجشون بده اصلا روحیشون خیییلی خراب میشه

بخدا درکت میکنم

خدا زودتر درهای خوشبختی رو به روت بازکنه🤲

اون دردی نداره برادرم اومد گفت مامتن من دیگه به هیچ عنوان حاضرنیستم اسمشم بیارم زنگ بزن خونشون بگو ...

ببین بزاراون اقدام کنه..اون داره کاری میکگه ک شمااقدام کنید داداشت زندان ببره و مهریه بده

2810