2777
2789

یه پسرو دوست دارم

اومدن خواستگاری حین‌اومدن اونا‌پسر عمومم اومد خواستگاری خانوادم نظرشون به پسر عموم‌بود و نمیزاشتن من با کسی که میخوام ازدواج کنم اینم‌بگم اینی که خودم‌میخوام‌از هر نظر از پسر عموم سرتره جز قیافه قیافشم خوبه ها ولی پسر عموم از اون پسرای چشم رنگی و بوره ولب خب به من چه

پسره هزار بار پدر مادر فامیلاش فرستاد تا بابام نرم بشه

دیروز بابام رفت پسرو ببینه برگشته‌پسره رو جلو شوهر خالش خورد کرده به شخصیتش توهین کرده اونم خیلی ناراحت شده تو تاپیکا قبلم توضیح دادم نگاه کنین میفهمین

الان بابام بعد از ریدن به سر تا پای اون بدبخت یکم نرم شده ولی داداشم مخالفت میکنه که بری به اون دیگه برادری به اسم من نداری از طرف دیگه من اون پسرو دوست دارم هعی میانپشت سرش  بهم حرف میگن که اون زشته اون موهاش اینطوریه فلانه پسر عموت خوشکله مردم فردا چی میگن میگن دخترشون ندادن به پسر به اون خوشگلی دادن به تین مغزمو درگیر کردن بخدا خیلی پسر خوب و اقاییه

من از دست خانوادم از این بلاتکلیفیا خسته شدم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم🙃💔 فقط لطفا نگین به حرف پدر مادرت گوش بده و با پسر عموت ازدواج کن چون اصلا نمیخوامش حتی یه خونه هم نداره من حوصله مستاجری کشیدن ندارم

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

((به حرف پدر مادرت گوش بده با پسر عمت ازدواج کن)) 

مسخره کردی

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
به دلت گوش بده آخه قیافه خیلی ملاک مهمی نیست

بابا بدبخت قیافش خوبه ولی  تو مقایسه با پسر عموم پسر عموم یکم جلو تره ولی قیافه اون فردا واس من نون آب میشه؟؟؟به چه دردم میخوره قیافه هم مهمه ولی تا ی حد

نه پدر مادرت حتما سبک سنگین کردن شاید چیزی از اون پسره دیدن 

خودم عقل دارم خب

لطفا اصلاا راهنمایی نکن ک تو هم طرف خانوادمی