2777
2789
عنوان

خانمای متا هلی ک زخم داشتن بیاین توروخدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای گریه چیه دختر. من یه پسر دارم چند ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت شدید و زخم رحم داری. پاپ اسمیر داد ...

ببخشید عزیزم شما معاینه دوره ای پیش دکتر زنان میرین؟ مثلا برای سینه، مامو گرافی یا همین پاپ اسمیر

زخمت در چ‌حد بود

من خیلی ازین قضیه لطمه دیدم 3سال بعد ازدواج رفتم دکتر زنان لعنتی همش میگفت عفونت زخم دارو داد خوب نشد حالمو دارو بیشتر خراب کرد گفت باید فریز بشی فریز کردم ربطی به بچه دار شدن نداره 6 ماه بعدش باردار شدم بعد 2سال رفتم باز میگفت زخم عفونت دارو پماد دیگه دیوانم کرده بود دکترمو عوض کردم خداروشکر راحت شدم دکتر بخاطر پول الکی منو میکشید مطب خدا لعنتش کنه

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
ببخشید عزیزم شما معاینه دوره ای پیش دکتر زنان میرین؟ مثلا برای سینه، مامو گرافی یا همین پاپ اسمیر

نه من از بعد زایمانم نزدیک دوسال بود پشت گوش مینداختم. رفتم پاپ اسمیر دادم زخم و عفونت هم داشتم دارو هم مصرف کردم خوب نشدم فریز کردم. ماموگرافی هم که لازم نیس الان فکر کنم از۴۰سالگی به بعده

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
وای گریه چیه دختر. من یه پسر دارم چند ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت شدید و زخم رحم داری. پاپ اسمیر داد ...

اره فریز ربطی به بچه دار شدن نداره فریز یعنی سرما دادن به اون قسمت مثلا سلول های اون قسمت و با گاز مخصوص منجمد میکنن

نه من از بعد زایمانم نزدیک دوسال بود پشت گوش مینداختم. رفتم پاپ اسمیر دادم زخم و عفونت هم داشتم دارو ...

منم یه زایمان داشتم ولی تا حالا نرفتم برای پاپ اسمیر یه چیزیم حس میکنم تو سینم😑 تا حالا معاینه نشدم بدم میاد، حتی فکرشم حالمو بد میکنه میگم آخرش از همین چیزا میمیرم😐

اصلا نگران نباش منم سنم کم بود بی تجربه بودم 3سال بعد ازدواج تازه رفتم دکتر زنان مادرشوهرم میگفت نگفتم بچه بیارید ؟ چرت میگفت بعد فریز هیچ مشکلی برات پیش نمیاد ولی باز میخوای یه دکتر خوب پیدا کن شاید فریز لازم نباشه

عزیزم اول باید ریشه عفونتو پیدا کنی اول ش نپوش تو خونه دامن بپوش دستمال کاغذی نزن به خودت اگه میتونی با سشوار خشک کن خودتو اگه نه بذار خودش خشک بشه اصلا ش خیس نپوش . اب دهن به واژن نخوره تو رابطه کلا محیطش جوریه که زود ادم عفونت میگیره زیاد اب نزن دستشویی میری بعضیا صابون میزنن خودشونو زیاد شستن باعث میشه باکتری های مفیدش ازبین بره 

قرص لاکتوفم بگیر از داروخانه یخچالی هست بخور باکتری مفید داره .شوینده مخصوص بگیر از داروخانه بپرس بهت میده هفته ای دو بار استفاده کن 

اره فریز ربطی به بچه دار شدن نداره فریز یعنی سرما دادن به اون قسمت مثلا سلول های اون قسمت و با گاز م ...

وس چرا دکتر گفت چون بچه نداری فعلا فریز نکنی بهتره

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪