2777
2789

بچه امروز دکتر بم گفت زخم‌و التهاب دهانه رحم داری کل دهانه رحمت زخمه باید نمونه برداری شه گفتم فریز چی گفت هنوز بچه ندازی نکنی بهتره حالم خیلی بده کسایی بودن ک‌زخم داشتن و با دارو خوب شدن؟؟؟ توروخدا از تجربتون بگید

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دکتر رفتم عفونت داشتم انقد منو ترسوند گفت بخاب همین الان فریز کنم منم ترسیدم اومدم بیرون رفتم یه دکتره دیگه گفت اصلا احتیاجی نیس با دارو حل میشه

عاشق دخترایی ام که تتو آرتیستن 
منم دکتر رفتم عفونت داشتم انقد منو ترسوند گفت بخاب همین الان فریز کنم منم ترسیدم اومدم بیرون رفتم یه ...

عفونت با دارو‌میره من زخم دارم

کاربر ۹۶ ام ک بار ها رمزمو یادم رفته😪

وای گریه چیه دختر. من یه پسر دارم چند ماه پیش رفتم دکتر گفت عفونت شدید و زخم رحم داری. پاپ اسمیر دادم. دارو هم داد مصرف کردم. دوباره رفتم گفت خوب نشده زخمت. همون موقع برام فریز کرد. ولله به دوماه نکشید ناخواسته باردار شدم😑😂😂اتفاقا منم به دکترم گفتم فریز کردن مشکلی نداره برای بچه دار شدن گفت نه اصلا اتفاقا رحمت اینجوری آماده ست

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤