2777
2789

الان داشتم میگفتم بهش مادرشوهرم گفته ما واسه سرویس عروسی دستبندشو نمیخریم و فلان بد گفت شوهرت نداره ک برات سرویس سنگین بخره اینم میخاد از سر و تهش بزنه گفتم چرا دارع چکی میگیره گفت نداره بدش باید اذیت شید و نداری بکشید شوهر خودش وضع مالیش خوبه و چون ترکه طلاهای سنگین واسه ابجیم میخره حتی میخان برن کیش هی مارو مسخره میکنه شوهرش خود خاهرمم با لحن ترحم هی میگه بیاید بدش ب ما پول دستتون اومد بدید خیلی ناراحت شدم ازش

شوهر منم ترکه چرا برام طلا نمیخره 🤣🤣

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

خواهرت به بلوغ نرسیده . بگو بهتره کمبود هاتو رو سر یکی دیگه خالی کنی . مهم نیست داره یا ندارع من قبولش کردم و مهم ارامشمونه و دوست داشتنمون که خداروشکر خریدنی نیست این.

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنبه نداره ابجیت  کیش اگرمیره خونه بخره وساکن شه نمیدونم چقدرسرمایه میخوادامااگرسفرمیره کیش که کیش خیلی ازمردم میرن ومیان زیاداش دهن سوزی نیست شماهم انشالله میری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

آدم ندید بدید همینه دیگه 

وقتی میبینی داره پز میده خودتو بزن به اون راه عصن پاشو برو یه کاری کن چمیدونم تلویزیونو روشن کن یا برو تو آشپزخونه و....

رفت و آمدتو کم کن، زیاد که رفت رو مخت بگو درختی که پربار تره افتاده تره

راستشو بخوای قرار نیست آسون‌تر شه!! گریه کن.