با عرض سلام و ادب خدمت اعضای محترم کانال آرزوی سالی خوب همراه با سلامتی دارم برای همه عزیزان
تصادفی با این سایت آشنا شدم وقتی دیدم والدین عزیز بخصوص ماردان گرامی اینقدر دغدغه نور چشمی های عزیزشون رو دارن و براشون مهم هست که چگونه فرزندانشون رو به بهترین نحو نربیت کنند مشتاق شدم عضو کانال بشم
من 53 سال سن دارم بازنشته آموزش و پرورش افتخارم این هست 30سال با بچه ها و در کنار بچه ها بودم و معلمی کردم و کاملا به حساسیت والدین نسبت به فزندان اشراف کامل دارم و باعث افتخار مضاعف هست برای اینجانب که در خدمت والدین محترم باشم 09153713561
مدت کوتاهی هست نمایندگی بیمه معلم رو دارم و تا حدودی آشنایی با بیمه زندگی و سرمایه گذاری ( عمر ) آشنایی دارم
همه بیمه خوب هستن مهم اینه که شما والدین محترم به فکر آینده فرزندان خودتان باشید و با بیمه زندگی آرامش را برای خودتان و قدرت را برای فرزندانتان به ارمغان بیاورید چه هدیه بالاتر از این زمانی بچه ها می خوان ازدواج کنند وارد دانشگاه بشند کارآفرینی کنند از طرف شما والدین فرهیخته یک بیمه نامه خوب رو به فرزندشان هدیه بدهند لذا ما در بیمه معلم معتقد هستیم بیمه خوب گرفتن هنر است
و مهمتر اینکه مهم نیست شما از کدوم بیمه استاده میکنید چون همه در یک چهارچوب فعالیت دارند و همه عالی هستند مهم اینکه شما آیندتون رو از الان تامین کنید
آرزوی سربلندی و تندرستی برای همه عزیزان دارم
میمری نمایندگی بیمه معلم 09153713561