2777
2789
عنوان

شب بیداری

15 بازدید | 2 پست
سلام دوستان، پسر من ۵.۵ ماهش هست و میتونم بگم از وقتی بدنیا اومد تا حالا یه شب خوب نخوابیده، روز و شب رو قاطی کرده، تو روز میخواد بخوابه هرچی تلاش میکنیم بیدار نگهش داریم نق میزنه و گریه میکنه تا بخوابه، بعد شبا ۲ بیدار میشه تا ۷، بعضی وقتا بازی میکنه بعضی وقتا هم میخواد تو بغل باشه فقط و راه ببریمش، وگرنه گریه میکنه. :( میشه کمک کنید.
عزیزم هرشب ساعت 8 ببرش حمام حالا حتما نمیخواد هرشب شامپو بزنی و از این حرفها اما بزار آب بازی کنه وقتی اوردیش بیرون از حمام نزار بخوابه اصلا هرطور شده سرگرمش کن شده راهش ببر واسش برقص چون حرکات بدن و بچه ها دوست دارن بعد ساعت 11بهش کامل شیر بده و سیرش کن آروغشم بگیر و پوشکشم عوض کن و یک اتاق تاریک و بدون سروصدا بزارش روی پاهات و واسش لالایی بخون تا بخوابه و بعد از یک ساعت بزارش همونجایی که هرشب لالا میشه مطمئن باش جواب میده واسه من که جواب داد العا پسرم راحت شبا میخوابه و اینکه بعداز یک مدت که عادت کرد دیگه نمیخواد هرشب ببریش حمام اگر این روش تاثیر داشت بیا و به من بگو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید