2777
2789
خدا بزرگه، انشاءالله که چیز نگران کننده ای نیس و هر چی که هست انشاءالله که زود درمان میشی و سلامتیت ...

قربونت برم...من اونقد دیگه این چند سالی درد های مختلف کشیدم ،شما فک کن لوپوس خودش یه کشوره از رنج ش..روح م داغونه ،تکون بخوری گریه میکنم تو خلوت...والدین پیرمم کمک حالشونم...خیلی خدمت کردم بهشون ولی به جای پاداش خدا بهم عذاب داد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون از اول که به دنیا اومده بود چون مادرش ناقل و پدر بزرگش مبتلا بوده و همه میدونستن و موقع ختنه کرد ...

ان شاءالله خدا خودش همه مونو کمک کنه،عزیزم وقتتو نگیرم یه دنیا ممنون ک جواب دادی،چقد حس غربت داشتم 

قربونت برم...من اونقد دیگه این چند سالی درد های مختلف کشیدم ،شما فک کن لوپوس خودش یه کشوره از رنج ش. ...

عزیزم  

قشنگم الان که علم خیلی پیشرفت کرده و اینکه نعوذ بالله خدا که نمرده همون‌طور که درد میده درمان هم میده ،اینطوری فکرنکن و ناامید نباش گلم ،خدا بزرگه ارحم الراحمینه بهتر از هرکسی از حالت و دلت و زندگیت و دردهات اگاهه و انشاءالله به حق جواد الائمه شفات رو میده،نمیدونم چرا چشام پراز اشک شد و دلم گرفت 

قربون دلت و غمهاش برم ،غصه نخور فقط امیدت بخدا باشه که ناامیدت نمیکنه 

اسمتو بگو رفتم حرم از امام رضا شفاتو بخام انشاءالله

ان شاءالله خدا خودش همه مونو کمک کنه،عزیزم وقتتو نگیرم یه دنیا ممنون ک جواب دادی،چقد حس غربت داشتم&n ...

عزیزمی ،این حرفو نزن گلم وظیفه ، منم همیشه حس غربت دارم بخصوص وقتی دلم میگیره و غم دارم

عزیزم     قشنگم الان که علم خیلی پیشرفت کرده و اینکه نعوذ بالله خدا که نمرده همون‌طور که ...

الهی عزیزم ،از ته دل دعام کن..من خواهر شهیدم،هیچی از برادرم نه دیدم نه...فقط غصه عای دل شکسته مادرم برام ارث موند...خیلی ها از داداشم حاجت گرفتن ولی من...نه...نمیدونم حکمت چیه..تنها ارزوم اینه پاک برم از دنیا و دیگه اونجا رنح م ندن درد نکشم استزس نکشم...و قبل مردن مم بتونم یبار دیگه برم کربلا..همین 

عزیزمی ،این حرفو نزن گلم وظیفه ، منم همیشه حس غربت دارم بخصوص وقتی دلم میگیره و غم دارم

خدا غم دلتو برطرف کنه ان شاءالله...من اونقد گناهارم که امام رضا هم دوسم نداره..ولی برو بهش بگو رقیه گفت،یا امام عزیز من نوکری تو کردم تو موکب ها ..تو سرمادیگ شستم مریض شدم حتی سال های قبل بیماری...اونقد ارزش نداشتم ک شفام بدی

الهی عزیزم ،از ته دل دعام کن..من خواهر شهیدم،هیچی از برادرم نه دیدم نه...فقط غصه عای دل شکسته مادرم ...

الهی جانم ،خوش به سعادتت 

انشاءالله که خدا بهت سلامتی بده و قسمت میشه و بارهای بار میری زیارت عزیزم 

خدا عادله هیچوقت به هیچ بنده ای ظلم نمیکنه و حقش رو ضایع نمیکنه و بعد از هرسختی اسونی هم داده،ایمان داشته باش روزهای خوب و قشنگ با سلامتی کاملت هم حتمامیاد

الهی جانم ،خوش به سعادتت  انشاءالله که خدا بهت سلامتی بده و قسمت میشه و بارهای بار میری زیارت ...

توکل بر خدا،بیشتر گریه هام برا قبرو قیامت مه،ذره ایی دیگه نای عذاب اونجا رو ندارم،درد خیلی بده..نامرده..😭

خدا غم دلتو برطرف کنه ان شاءالله...من اونقد گناهارم که امام رضا هم دوسم نداره..ولی برو بهش بگو رقیه ...

قربون صاحب اسمت،اسم مادر منم رقیه بود 

حتما حتماً میرم و پیغامت رو بهش میدم و حتما مخصوص برای شفا و سلامتیت از صمیم قلبم دعا میکنم، انشاءالله که ناامید نمیکنه و به بهترین نحو شفا و سلامتی و خواسته دلت رو اجابت می‌کنه

توکل بر خدا،بیشتر گریه هام برا قبرو قیامت مه،ذره ایی دیگه نای عذاب اونجا رو ندارم،درد خیلی بده..نامر ...

خدا ارحم الراحمین و بخشنده و خییییلی مهربونه نگرانه چی هستی ،خدا هیچ وقت واس بنده هاش بد نمیخاد و نمیاد هم تو این دنیا عذاب بده هم اون دنیا ،خیالت راحت باشه هر چی که هست صلاح و مصلحت وحکمت حقشه