2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطغا بیایین

104 بازدید | 11 پست

هفته ۱۳ بارداری هستم و بهداشت برام مراقبت نوشته

ولی شرایط رفتنش رو تا هفته بعد ندارم

میشه بگین چه چیزایی داره تو این هفته قراره ازمایش و سونو بنویسه یا نه فقط وزن و فشار خون هستش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته دوازه یک سونو غربالگری NTداره که خیلی مهمه و فشار وصدای جنین رو چک میکنن  ویتامینهای جدید ممکنه تجویز بشه  یک آزمایش خون هم داره نمی‌دونم چیه برای اختلالات کورموزومیه هفته ۱۲باید انجام بشه و۱۴هفتگی حتما برو پیگیر باش بااسنپ برو

سلام بهداشت کلا فقط وزن و فشار خونتو چک میکنه و سونو و آزمایش ان تی هست که دکترت باید بنویسه

اخه بعضی ها پیش متخصص نمیرن همون بهداشت براشون مینویسه 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤
من هنوز هیچ سونویی انجام ندادم ممنون که گفتین حتما امروز میرم

عزیزم حتما پیگیری کن آخه هرکدوم باید دوهفته ی معینی انجام بشه مثلا پزشک احمق من آزمایش غربالگری هفته ۱۲رو یادش رفته بود بنویسه وباتاخیر رفتم برای هفته ۱۵رو انجام دادم خدا لعنتش کنه چون سر موعد نرفته بودم تست سندروم دان مثبت شد بماند که پنج میلیون هزینه کردم تا مشخص شد بچه سالمه ولی بابت یک سهل انگاری پزشک احمقم من تو بارداری به این حساسی  پنج کیلو کاهش وزن داشتم برای استرس گلاب بروت ازاسترس اسهال استفراغ شدم عزیزم خودت پیگیر کارات باش و ببین چه هفته پناهی باید آزمایش وسونو انجام بدی  وحتی خودت گوشزد کن به پزشکت که نیازی به تعویض دارو هست یانه ...جلسه بعدی کی بیام ...کجا برم و....