2777
2789
عنوان

بی استعداد ترینم. مگید اعتماد به نفست کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 27 پست
حالافک کردی من خیلی پخیم  فقط رو دارم و پرو عم😁🤌

خیلی خوب اعتماد به نفس داشته باشی

من رقصینام بلد نیستم عروسیم گاف میدم ۱۰۰درصد

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
دلم نیومد🙁 ولی دیگه اینارو نگو🙁

یهو نشستم مرور کردم یادم افتاد

نامزدم میگ باید گرگ باشی معلم شی میدونه زبرو زرنگ نیستم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام این کانال من توی تلگرام و داخلش پادکست و وویس دربازه عزت نفس و کارما و زندگی و تنهایی میزارم

دوست داشتید وارد کانالم بشین مطمئنم بهتون کمک میکنه

https://t.me/zahraaaa7777mojezehttps://t.me/zahraaaa7777mojeze

وویس ارزشمندی روحتما گوش بدید و وویس خدا شمارا دوست دارد

خیلی خوب اعتماد به نفس داشته باشی من رقصینام بلد نیستم عروسیم گاف میدم ۱۰۰درصد

اینقدر به خودت تلقین نکن 

عوض بگو من خیلی خوب میرقصم خیلی خوب

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
حالا تو باز درست خوب بود من همونم نبودم الان پشت کنکورم همین ک دانشجویی ۶ صفر از بقیه جلویی

خب دولتی نیست ک با شرط معدل اینا

یهو نشستم مرور کردم یادم افتاد نامزدم میگ باید گرگ باشی معلم شی میدونه زبرو زرنگ نیستم

سعی کن تمرین کنی

سعی کن خودتو تغییر بدی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
یهو نشستم مرور کردم یادم افتاد نامزدم میگ باید گرگ باشی معلم شی میدونه زبرو زرنگ نیستم

همینکه نامزد داری خودش یه دستاورده 😁

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
همینکه نامزد داری خودش یه دستاورده 😁

😂😂💔

خب دولتی نیست ک با شرط معدل اینا

اونم فکر کردی کمه؟نامزد داری دانشجویی اینا خووش ی عالمس مطمئن باش اگه بد بودی هیچکی حتی خواستگاریتم نمیومد وای ب حال ازدواج 

اگه بگردی ی عالمه ویژگی مثبت داری فکر کن بهشون

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎