2777
2789
عنوان

ابدومینوپلاستی

486 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ده روزه ابدو کردم همچنان دارم دولا راه میرم تا کی توو این وضعیت باید باشم

و اینکه دکتر به من شکم بند داده وقتی میبندم خوبه ولی پایین نافم ورمش میمونه به نظرتون از این گن شورتی ها نباید میداد؟

عزیزم منم امروز راجب همین موضوع تاپیک زدم.عملش سخت بود؟؟از نتیجه اش راضی هستی؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نتیجه راضی هستین؟وزنتون بالا بود؟

نه اینقدر وزنم نرمال بود که پرستارا میگفتن اخه تو واسه چی اومدی 

۵۸ ام با ۱۶۳ قد

ولی پوست فوق العاده آویزونی داشتم که با هیچی جز جراحی نمیرفت

عزیزم منم امروز راجب همین موضوع تاپیک زدم.عملش سخت بود؟؟از نتیجه اش راضی هستی؟؟

بلاخره هر عملی سخته

ولی برای من راحت بود

چون لیپو نداشتم ابدو خالی بود

اونایی که لیپو داشتن خیلی اذیت شدن

فعلا که راضی ام اگه جایه بخیه هاش بره😬

نه اینقدر وزنم نرمال بود که پرستارا میگفتن اخه تو واسه چی اومدی  ۵۸ ام با ۱۶۳ قد ولی پوست فوق ...

الان خوب شده پوستتون؟میگن خیلی سخته آخه مینی ابدو بود یا ابدو،آخه زیاد چاق نبودنی همون مینی انجام میدن بدون جراحی 

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤
بلاخره هر عملی سخته ولی برای من راحت بود چون لیپو نداشتم ابدو خالی بود اونایی که لیپو داشتن خیلی ...

لیپو همون خارج کردن چربیه؟؟ابدومینوپلاستی مگه هر دو کار رو انجام نمیده؟؟هم چربی رو خارج می کنن،،هم پوست رو می کشن.🤔🤔

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الان خوب شده پوستتون؟میگن خیلی سخته آخه مینی ابدو بود یا ابدو،آخه زیاد چاق نبودنی همون مینی انجام می ...

من پوستم برای بارداری اینقدر کشیده بود که حالت بهم میخورد😂

از اینور پهلو تا اونطرف پهلو بخیست و اینکه من بعد زایمان وزنمو با ورزش سریع پایین اوردم ولی این پوست لامصب که اب نمیشد

لیپو همون خارج کردن چربیه؟؟ابدومینوپلاستی مگه هر دو کار رو انجام نمیده؟؟هم چربی رو خارج می کنن،،هم پ ...

لیپو ساکشن چربیه حالا میخواد بازو باشه یا پهلو شکم باسن….

ولی ابدو برش زیر شکمه و برداشتن پوست اضافی

من مامانم لیپوساکشن انجام داد پیش دکتر کامران خواجوی و درد زیادی نداشت. البته فکر کنم لیپوساکشن همزمان با ابدومینوپلاستی دردش بیشتر باشه. ولی درد برای هر جراحی طبیعی مگر اینکه خیلی طولانی بشه