بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام نیازمند تخمک اهدایی هستم از مشهد به مبلغ۸میلیون اهدا کنندگان محترم لطفا زیر ۳۰سال تماس پیام بذا ...
سلام 36ساله هستم اهدا کننده تخمک در سلامت کاملم شکر خدا. گروه خونی Oمثبت ، قد 171 رنگ مو خرمایی ، چشم قهوه ای روشن، رنگ پوست گندمی روشن،دارای فرزند پسر با رنگ پوست گندمی روشن موی روشن ،رنگ چشم قهوه ای. خدارو شکر سالم در صورت تمایل پیام بذارید.
سلام من مشهدم ۲۶ سال بچه هم دارم مایل به اهدا هستم
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
سلام اهدا کننده تخمک از مشهد میخوام. لطفا اگر کسی تمایل داره پیام بذارین. ممنون
سلام عزیزم خوبی من مشهدم ۲۶ سال بچه هم دارم
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍