2777
2789
دندونام کجن یخورده  و اینکه دکتر گفت فکت کوچیکه با ارتو باز میشه

دندون های من مرتب بودن ، ولی به مرور دارن کج میشن باید برم ارتودنسی 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکس میگی عشقم  لمینت ظریف تر هست و طبیعی تر و خیلی گرون تر  بسته بهش نیاز بیمار باید د ...

عکس اول :لمینیت 

عکس دوم :کامپوزیت 

حالا خودت قضاوت کن ، کدوم ظرافتش بیشتر و نچرال تره 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
عکس اول :لمینیت  عکس دوم :کامپوزیت  حالا خودت قضاوت کن ، کدوم ظرافتش بیشتر و نچرال ...

نه اینا اصلا قابل قیاس با لمینت نیست عکس اول 

پیج ی دکتری و میگم برو ببین خودت متوجه میشی 

کلا لمینت ب طبیعی بودنش معروفه عزیزم

چون خودم قصدش و داشتم تحقیق زیاد کردم میدونم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بستگی به سن ات، نوع دندونها و مشکلاتت هم داره، واسه بعضیا لمینت واسه بعضی ها هم ارتودنسی بهتره، من دخترخالم مشاوره پیش کلینیک دندانپزشکی وصال تو کرج رفته بود بهش ارتودنسی را پیشنهاد دادن، انجامش داده ، و فعلا درمانش تموم نشده

لمینت انجام ندی هااا  دندون هاتو ،تراش میدن ،نابود میشه  برو ارتو انجام بده

من لمینت کردم هیچ تراشی ندادن

فقط پولیش زدن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
خیلی مصنوعی میشه  لمینیت یه جور روکشه دیگه ، کامپوزیت نچرال تره

برعكس ميگد

لمينيت يك ورق نازكه.

كامپوزيت هست كه روكشه.

انايي كه مصنوعي هستن كامپوزيته

من خودم لمنيت دارم هيچكس متوحه نميشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
عکس اول :لمینیت  عکس دوم :کامپوزیت  حالا خودت قضاوت کن ، کدوم ظرافتش بیشتر و نچرال ...

اين دومي لمنيت ونير هست

اولي كامپوزيت

🤭

الان من قبلا ارتودنسی کردم اما برگشت. الان ک میخواستم لمینت کنم گفت چیز جالبی نمیشه ها .چون دندونت ...

چرا برگشت مگه سيم نذاشت پشت دندونت ك ثابت باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.