2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون 36 سالمه تصمیم دارم خدا بخواد با نظر دکترم دیگه سراغ آزمایشای غربالگری نرم و یک راست آزمایش آمینو سنتز رو انجام بدم. درسته 1-2 درصد خطر سقط داره ولی آزمایش دقیقیه. اگه خدا بخواد نگهش داره هیچیش نمی شه.
سلام به همگی خوبید مامانا من امروز هفت هفته و دوروزمه و از شروع هفت حالم خیلی خرابه بالا نمیارم فقط تهوعو بی حالی شدید و گرسنگی درعین حال بی اشتهایی تاحدی که بیهوش میشم غزل جان منم سقط داشتم و به خاطر همون خیلی میترسم ایندفه اینطور نشه یک شنبه وقت سونو دارم
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
طرح ویژه بیمه آسیا برای پس انداز بچه های شما هیچ میدونید فقط با ماهانه 50 هزار تومان پس انداز میتونید یک اندوخته 2 میلیاردی برای بچه هاتون داشته باشید؟ برای اطلاعات دقیق تماس بگیرید.. اگر دوست دارید بدونید دقیقا با بیمه عمر چقدر سود میکنید ما اینکار رو رایگان برای شما انجام میدیم.. فقط کافیه تاریخ تولد و میزان سپرده ماهانه رو به ما بگید تا ما جدول بیمه عمر شما را به رایگان براتون اعلام کنیم.. *********یادتون باشه تمام این کارها رایگان انجام میشه******** پس با مشاوران ما در نمایندگی رسمی بیمه آسیا تماس بگیرید .... 09194200267 و یا به کانال تل گرام ما سر بزنید با شماره 09012930100 نمایندگی رسمی بیمه آسیا
فائزه جان نترس. من هروقت دلم می لرزه و نگران می شم با خودم می گم اگه تمام عالم بخوان چیزی رو حذف کنن و او نخواد اتفاقی نمی افته اگرم اون می خواد که نباشه دیگه ما چکاره ایم. به قول معروف : دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست!
فائزه جان! با دکترت مشورت کن. منم مثل تو بودم هفته پیش فقط متوکلرپرامید حالمو بهتر می کنه. من شاغلم. این روزای ماه رمضون نمی شه چیزی خورد تو اداره خیلی سخت می گذره اگه قرص نخورم همه می فهمن چه خبره! هفته پیش اینقدر حالم بد بود که دخترم هر چند دقیقه یه بار می گفت: مامان برو بالا بیار!
سلام دوستان من همیشه نی نی سایت و دنبال میکردم. ولی از وقتی فهمیدم من هم دارم مامان میشم گفتم بیام اینجا. من 5 هفته و 1 روز هستم. دکتر گفته 7 اسفند ولی خودم فکر میکنم آخر بهمن باشه.ولی خیلی حس خوبیه
2810