2777
2789
عنوان

دختر بودن😔

272 بازدید | 23 پست

محکومی به دختر بودن

شوهرت میدن مهره ات کنن

باید قول بدی بلند نخندی

امرشون خیره صحبت کنن

کالایی مثه جفت کفشم

مهریه ببرین کلن چند

امنیت تو خونش نداره پس

چیکاره میخان توی این دولت شن

یجا اشکاش ته میکشن

عادت میکنه به تقدیرشم

ازین به بعدم گونی بپوشین

شاید آقایون تحریک نشن

توی دستش نایلون سیاه

سرش درد میکرد حالش مثه بیمار بود

گریه میکرد دو شب بیدار

هر کیو دید بش فاز منفی داد زود

کاش نخای ک پسر میشدی

قضاوتت کردن ببخش بیخودی

چک خورد وقتی داشت میخندید

یجا میگی عع دنیا بکن میبری

یروز مرزا رو ول کن بشین

https://tasvir.yektanet.com/media/CACHE/images/ads/image_d0115090-4573-4605-ba22-620996b9e495__1ezvwcgbbq/90/225x150.jpeg   

چرا دلیل اشکام دل شد

بذار بگن دختر بیرونه

بذار صدات کن دختر دییونه صبح تا شب فکر بیرونه

چقدر حرفای دلمن کاش هچوقت دختر نبودم 😔😔😔😔

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

این آهنگ رو شنیده بودم حقه واقعا

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا بغلم 🥺

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

چ مسخرس😑😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
بعضی ها  پسر هم بودن دوست داشتن دختر باشن

فکر کنم منظور اسی رو نگرفتی که چرا این متنو نوشته و به چه دلیلی

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
چرا به دنبال منفی گری هستی همین مهریه ارزش توسعه ،تو نباید مایه تحریک و شهوت مردان بشی  امنیت ...

مگه دنبال بیرونم وقتی تو خونه هم ب نظرم اهمیت نمیدن

دردامون ب کی بگیم؟

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
چرا به دنبال منفی گری هستی همین مهریه ارزش توعه برای پشت وانه ات تو نباید مایه تحریک و شهوت مردان بش ...

😐

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟
چرا به دنبال منفی گری هستی همین مهریه ارزش توسعه ،تو نباید مایه تحریک و شهوت مردان بشی  امنیت ...

مهریه ارزش یه زنه؟؟؟ یا برعکس؟؟

الان که دیگه اینجوری نیس ،اینا مال چند سال پیشه الان دخترو پسر عیین هم هستن

ولی همه اینطور نیستن