2777
2789

خوب می تونن هردوش و باهم  داشته باشن 

بعد از ظهرها و روزهای تعطیل کم کم شروع کنند کار آزاد انجام بدن اگر خوب بود و‌درامد داشت بعدا ول کنن کارشون الان حیفه از کجا معلوم صد درصد کارشون بگیره 

یا می تونن مرخصی بدون حقوق بگیرن یک سال اگر پیشرفت داشتن تو کار آزاد بعد کارش و ول کنه اگرنه برگرده به کارش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی ک میگن کارمندی بهتره ،مگ کارمندی چی داره ؟ جز حقوق کم و زحمت زحمت و نادیده گرفته شدن و استخدام های قراردادی بدرد نخور چیز دیکه ام داره مگه

منم همسر سالهاست کارمنده ،استرس کارش زیاد ،حجم کار بالا ،ولی درامد واقعا کم ،

الان دیگه زده تو کار ازاده ،یکم ک کار ازادش بگیره ،ازین کار کارمندیش بعد عید درمیاد بیرون

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

تو کتاب پدر پولدار پدر بی پول (کتاب سواد مالی) نوشته بود که طرف کارمند بود کار میکرد یه بخش از پولشو به جای خرج الکی سرمایه گذاری میکرد، به نظرم باید کارمندی رو ادامه بده کنارشم شغل آزادشو داشته باشه، تا زمانی هم که دومی به درآمد خوب نرسیده کارمندی رو ول نکنه

میوه فروشی

خب میوه فروشی رو راحت میتونن در کنار شغل کارمندی داشته باشن 

بنظر من ریسکه همین اول از کارشون بیان بیرون 

یه مدت هر دو رو داشته باشن ، بعد اگه میوه فروشی خیلی بهتر بود کارمندی رو بذارن کنار 

کارمندی حقوقش خوب نیست. فامیل ما با  28 سال کار دو تا لیسانس داره و یک فوق لیسانس داره. روزی ده  دوازده ساعت هم کار میکنه. شش صبح تا شش غروب یکسره. . ماهی 12 میگیره. دیگه خسته شده. میخواد بره دنبال شغل آزاد.