2777
2789
عنوان

شام برای بچه یک ساله سوپ بدم هر شب خوبه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 51 پست
کته بده  حالا باهرچی گوشت مرغ سبزیجات که زود احساس گرسنگی نکنه

ظهرا برنج میپزم خب

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو ک ناهار میدم شب چی بدم؟غذای تکراری ظهرم دوس ندارم بدم بش

هرچی ک خودتون میخورین یکم با قاشق له کن بذار دهنش

الان همه چی آزاده براش

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
اگه هرشب بدی ممکنه از غذا زده بشه.میتونی یه شب کوکو سیب زمینی یا سبزیجات یا همون تخم مرغ خالی بدی

تخم مرغ که به روز در میون صبحانه بش میدم دیگه نمیخوام شامم تخم مرغ بخوره،،بعد اخه  شامم سرخ کردنی مثل ناهار ؟کوکو سیب میدونی چقد روغن میبره ،سوپ سالمه ک

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

هرچی ک خودتون میخورین یکم با قاشق له کن بذار دهنش الان همه چی آزاده براش

خودم غذای ظهر و میخورم

چرا میگین بچه یک ساله همچی میتونه بخوره ...والا دوساعت یک کته توو دهنش نگه میداره اگه همین سوپ البته مدل سفت نبود گشنه میموند واقعا غذاهای خودمون نمی خورن...دختر من که فقط تخم مرغ .سوپ.سرلاک.گاهی کتلت..گاهی مرغ خرد شده...

سوپ من آبکی نیست

تخم مرغ که به روز در میون صبحانه بش میدم دیگه نمیخوام شامم تخم مرغ بخوره،،بعد اخه  شامم سرخ کرد ...

میتونی باروغن کم درست کنیعزیزم.ضمنا صبحانه هر روز تخم مرغ هم باعث میشه به مرور زده بشه.غذای بچه باید خیلی تنوع داشته باشه.چون دیگه همه چیز میتونه بخوره

خودم غذای ظهر و میخورم

خب ظهر غذا خودتونو بده،شب سیب زمینی بده

شب بعد کته بده،شب بعد سوپ بده

تنوع دادن کار سختی نیس

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫