2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی یک ماهه

1513 بازدید | 44 پست

بچه هاتوروخدا اگ تجربه دارین بگین ممنون میشم میخوام اقدام کنم خیلی افسرده شدم لطفا بیاید کمکم کنین

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برو دکتر یا ماما خوب رژیم میده 

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا این تاپیکها چیه

رژیم پسر زایی!!!!

دعا کن حامله بشی و بچه ات سالم و تن درست باشه 

هرچی خدا بده سجده بجا بیاری

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر

ایشالا هرچی صلاحت پیش پیاد برات خیلی به چیزی که نمیشه اسرار نکن شاید خیر توش نباشه  اما درکل زنجبیل گرمی جات بده شوهرت بخوره

هر چیز که در پی آنی ،آنی                                           کاربری قبلیم ترکید 
منم ی دختر ناز دارم دوست دارم دومی پسر باشه

ای کاربر بود مث عکس پروفایل شما آخرین بار یادمه اسمش اییییش بود دلم تنگ شد براش

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
خدایا این تاپیکها چیه رژیم پسر زایی!!!! دعا کن حامله بشی و بچه ات سالم و تن درست باشه  هرچی ...

عزیزم دوتادختر دارم عاشقشونم امادلم میخوادسومی پسربشه مشکلیه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا هرچی صلاحت پیش پیاد برات خیلی به چیزی که نمیشه اسرار نکن شاید خیر توش نباشه  اما درکل زن ...

مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه هالطفا توهین نکنین دوتادختر نازدارم ولی دوست دارم سومی پسرباشه طبیعیه دیگ حالاتوروخداکمک میتونین بکنین نمیتونین زخم زبون نزنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای کاربر بود مث عکس پروفایل شما آخرین بار یادمه اسمش اییییش بود دلم تنگ شد براش

بله هنوزم هست چند. روز پیش ریپلای زد یهو هنگ کردم فک کردم خودم به خودم پیام دادم

کاربری دهم😏. از خفه خون گرفتگان.                      فقط هیسسسسسس.                        ایرانی فریاد تمیزند.              

منم دو تا پسر دارم واسه سومی اقدام کردم. هیچکاری نکردم جز دعا خدا مطمئنن خیر و صلاح بندشو بهتر میدونه

انشالله به من دختر بده به شما پسر

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
هرچی که گرم و مقوی هست بخورین ویتامین و مکمل هم استفاده کنین 

خودم بخورم یاشوهرم اخه شوهرم لج بازه نمیخوره😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810