2777
2789
عنوان

قبول نکردم شوهرم ماهواره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 165 پست
کار خوبی کردی من شرط ازدواجم نداشتن ماهواره بود عزیزم دختر خراب تو خیابون یه دقه رد میشه میره دیگه شب و روز لخت جلو شوهرت با بهترین تیپ و هیکل نمی گردن که تو از چشم بیفتی
ناموساااااااا بخوابید ... نیچه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارمیتا
خدایا شکرت بابت تمام نعمتات...شکرت بابت شوهر خوب و آقا.... شکرت بابت فرزند سالمی که در راه داریم...شکرت که خوشبختیم...هزاران بار شکر خدای مهربون...خانواده سه نفرمونو حفظ کن در پناهت خدای مهربون و رحیم...
ببخشید مگه ماهواره استفاده ش فقط فیلم سوپره؟؟؟؟ اگه شوهراتون واسه فیلم سوپر میخرن که خیلیییییی خوب میکنین نمیذارین بخرن ولی نت رو هم ازشون بگیرید چون پر از فیلم سوپره
خدایــا هزاران بـار شکرت
،خیلی خوب کردی...ماهواره هیجی نیست جز فساد و کناه

من مــــوفق خواهــــم شد 👍نه فـورا ولــــی حتــــــــــما 💜💜💜حسبی الله !...توکلت علی الله !...و الله خیر الحافظین 💜💜💜

درسته دست بالا دست زیاده ولی چرا با دست خودمون دنیای اطرافرو پر کنیم از بهترین ها در حالیکه خودمون ادمای عادی هستیم همه دنیا میدونن مردها از دیدن لذت میبرن و زن ها از شنیدن پس خودت سعی کن گرما بخش زندگیت باشی و به روز باشی نه این که زن های دیگه رو ببینه دور از جونت اخرشب فقط از سر ناچاری با تو ارضا بشه
ناموساااااااا بخوابید ... نیچه
ماهم ماهواره داریم پسرم اصلا تلویزیون نگاه نمیکنه همسرمم فقط استانی میبینه ولی خودم همیشه فیلم ترکیه ای میبینم که توبیشتر جاها آموزنده است اکثرا فیلمهای عشقولانست که من دوست میدارم
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکرت که داده ات نعمت نداده ات حکمت گرفته ات امتحانه
این مسائل یه چیز درونین ذات یه ادم وقتی گرایشی به چنین مسائلی نداشته باشه بادیدن پورن هم ذاتش همونه که بوده ولی اگرذاتابه این مسائل گرایش داشته باشه تمام تکنولوژی ای که میتونه چنین چیزایی نشون بده ازازش بگیری باذهن خودش میسازه کارخودشومیکنه
2810