2777
2789
عنوان

موهام نرمه اما وز دار و پف هستن

880 بازدید | 20 پست

چه ماسک یا محصولی هست که بخرم؟

آیا پروتئین تراپی عوارض داره؟ موهام زیاد نیستن ترجیح میدم حجمش کم به نظر نیاد فقط وزیشو بگیره. 

راستی برام مهمه اون محصول پارابت و سیلیکون و سولفات و... نداشته باشه 

کراتینه برای موهای وز جوابه منو مادرم انجام دادیم خیلی راضییم

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام نرمه و مجعد یکمم وز میشه بعد از حموم.از حموم که میام روموهای خیس شیرموی پنتن میزنم بعد با باد ملایم سشوار خشک میکنم.فرداشم یه مقدار کم به ساقه هاش روغن نارگیل میزنم.

موادش چی بود؟مارک خاصی گرفتین رسیدگی زیاد لازم داره؟ منم موهام فره میترسم انجام بدم

حقیقتش موادشو نمیدونم چی بود اما بعدش بهمون گفت که شامپو و ماسک بدون سولفات بزنیم

پروتئین تراپی هم خوبه

البته اگه موهات زیاد مجعد نیست و فقط یه ذره وزه با یه ماسک مو اوکی میشه ولی اگر موهات چرب باشه باید هر روز بری حمام:/ 

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃
2810