2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک...

644 بازدید | 9 پست
سلام مامانا پسره 32 روزه ی من از نصف شب سینش خس خس میکنه انگار چرک کرده و وقتی بیدار میشه گریه میکنه دارم میمیرم از ناراحتی و

و استرس که نکنه ببرم بیمارستان کودکان و خدانکرده بستریش کنن اخه ننی به این کوچیکی......ای خدااا

شوهرم تا بیاد ببریم خاستم بدونم تا حالا نینی شما اینجوری شده....یه چیزی بگین تو روخدا
آدمها برای هم سنگ تمام میگذارند اما نه در وقتی که در میانشان هستی نه.... آنجا که در میان خاک خابیدی، سنگ تمام را میگذارند و میروند....
گلم نگران نباش بچه خواهر شوهر منم خیلی اینجوری میشد احتمالا حساسیته. به دست بخوابونش و آهسته بزن تو کمرش تا این خلطا کنده بشه .نترس ببرش دکتر تا شربت ضد حساسیت بهش بده
خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم تقریبا توی همین سن که بود اینجوری شد خیلی می ترسیدم که نکنه بستریش کنن ولی دکتر که بردم گفت نگران نباشم بهم دارو داد و منم سر ساعت معین بهش داروهاشو دادم خیلی سریع خوب شد هر وقت هم سرفه می کرد ( چون خلط داشت منم ترسوووووووو فکر می کردم الانه که خفه بشه ) به پهلو می خوابوندمش و آروم می زدم توی کمرش تا خوب شه
ولی هنوز هم دخترم یه مختصر خسسی داره که دکتر بردم می گه چیزی نیست
دختر منم تقریبا توی همین سن که بود اینجوری شد خیلی می ترسیدم که نکنه بستریش کنن ولی دکتر که بردم گفت نگران نباشم بهم دارو داد و منم سر ساعت معین بهش داروهاشو دادم خیلی سریع خوب شد هر وقت هم سرفه می کرد ( چون خلط داشت منم ترسوووووووو فکر می کردم الانه که خفه بشه ) به پهلو می خوابوندمش و آروم می زدم توی کمرش تا خوب شه