سلام دوستان بعد چند ماه از تعلیقی دراومدم مرسی از@ نی_ نی _یار
امشب نامزدیمه ولی دودلم🥲از یه طرف خیلی دوسش دارم از یه طرفم امسال کنکور داشتم درسمم خوب بود ولی اگه ازدواج کنم دیگه نمیتونم درس بخونم ومنم کسی بودم که دوست داشتم خودم زندگی خودمو بسازم نه کس دیگه ای البته اونم وضعیت مالیشان توپه توپه باباش داروساز و خودشم سال آخر پزشکی میخونه هنوز به درامد آنچنانی نرسیده که بخواد خونه و... بگیره ولی میگه در آینده بهترین همشونو میگیرم منم به ابنا دلم گرم میشه ولی دیگه خودم با اینکه درسم خوبه باید تو خونه بشینم واین عذابم میده🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشيد اسي بنظرم يه جاي كار ميلنگه.. چطور يه كسي كه خودش داره تحصيلات عاليه ميگذرونم دوس نداره ...
طایفه شون کلا دکتر و مهندسن
یه بار رفتیم بیرون بهش گفتم من دوست دارم درسمو ادامه بدم گفت منم دوست دارم سطح تحصیلاتت بالا باشه ولی فامیلای ما زن و شوهراشون هفته ای یه بارم همو نمیبینن یه بار اون شیفته یه بار این شیفته بچه هاشونم همش تنهان میگه هرچی بخوای من برات فراهم میکنم ولی تو خونه باش
عزيزم حالا كه قبول كردي ما قضاوتت نميكنيم انشالله خوشبخت بشي مباركت باشه گلم🌹🙏🏻 فقط از من نصيحت اين چيزي نيس كه توش گير كني حتي شده كارم نكني در آينده ولي حتما درستو بخون و مدرك داشته باش حداقل فوق ليسانس..