2777
2789
عنوان

بر چهره گل، نسیم نوروز خوش است.

| مشاهده متن کامل بحث + 2905 بازدید | 89 پست
ممنون
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای زاهد اول سالی کلی غصه خوردم لایک دختر من که از همه اینا بیشتره چرا برنده نشده؟
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
2805
تبریک سال نو خدمت مدیریت سایت و تمامی کاربران
دوست ندارم مثل همه از خدا بخوام که توی زندگی هیچ غمی نباشه، چرا که شادیها در کنار غمهاست که معنا پیدا میکنه و زیبا میشه. تنها از خدا میخوام قدرتِ درکِ حضورش رو توی لحظه زندگی به همه ی مخلوقاتش عطا کنه، که اون وقته که هیچ مشکلی توان شکستن ما رو نداره. سال نو با دیدِ نو به زندگی و فرصتی دوباره برای بهتر زیستن بر شما و خانواده تان خجسته باد.سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد و قلب من نیایش می کند:
خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به "تو" گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت"تو" ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم به همنوعان و دوستانم یاری برسانم تا بار خود را در فراز و نشیب زندگی بر دوش کشند. و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست"تو" تحقق پذیرد
"ایران از امروز وارد یک دوره 30 ساله خشکسالی شد با صرفه جویی در مصرف اب کشاورزی طبیعت و اینده فرزندانمان را نجات دهیم" http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=918843&PageNumber=1 فروش اینترنتی کتاب مناسب ویژه کودکان ونوجوانان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=923585
2810