2777
2789
عنوان

بر چهره گل، نسیم نوروز خوش است.

2905 بازدید | 89 پست
عید سعید نوروز از راه رسید. نسیم‌های بهاری وزیدن گرفت و بار دیگر نشاطی توصیف ناپذیر در طبیعت و روان انسان‌ها به‌وجود آورد، این هیجان و طراوت چمنزارها و گل‌ها و وزیدن نسیم‌های عطرآگین بهاری، پیامی روشن از سوی پروردگار عالم است که رویش و امید به فضل و رحمت او بی انتهاست.

به امید اینکه در بهار طبیعت، دلهایمان نیز شکوفه بهاری بزند، افکار پلید را از ذهن بزداییم و دل را با عشق به حضرت حق روشن و جان و دل را بهاری کنیم. چشم هایمان را به صفای دل شست و شو دهیم. همدیگر را دوست بداریم و از دوست داشته شدن لذت ببریم.

سالی گذشت. تلخ و شیرین. خوب و بد. آنچه مهم است از تلخی ها، درس بگیریم و فراموش کنیم و شیرینی ها را خاطره سازیم و روزهای شیرینی را برای خود و دیگرا ن آرزو کنیم.
در لحظه سال تحویل و هنگام دعا فراموش نکنید:
آنها که در آرزوی مادر شدن هستند.
آنها که مریضی دارند و دل به امید شفایش از سوی خدا دارند.
آنها که نیازی دارند و قدرتشان برای رسیدن به آن کم است.
همه حاجت مندان را دعا کنیم.

خدمتگزار شما در نی نی سایت، سالی نیکو، پربرکت، همراه با تندرستی و شادکامی برای اعضا گرامی نی نی سایت آرزو می کند.

پرویز زاهد

به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سال نو می شود ، زمین نفسی دوباره می کشد
برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند
و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره…من…تو…ما…
کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟
نقش ما چیست؟…پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟
زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد و
چون همیشه امیدوار وسال نومبارک
♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣.♣
آپلود عکس
آدرس وب سایت: ♥ www.ninimark.com ♥ شماره تلگرام - لاین - واتساپ 09354049796
2810