2777
2789
ینی چی دختربوده دراصل😑

هم .. جن ... س ..گ ...ر ..ا  بوده

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تاثیر گذار بود🙄

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
کاری از دست کادر مدرسه برنمیاد

چرا به خانواده هاشون نمیگین

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
کاری از دست کادر مدرسه برنمیاد

چرا برنمیاد؟ 

وقتی دوتا دختر حال بهم زنه اینجوری رو میبینین نمیتونین به اولیاشون گزارش بدین؟ 

یا اخراجی تهدیدی چیزی؟یا بیان تعهد بدن تو دفتر که دیگه همچین کارایی نکنن!؟

چرا برنمیاد؟  وقتی دوتا دختر حال بهم زنه اینجوری رو میبینین نمیتونین به اولیاشون گزارش بدین؟&n ...

قبلا دوتا معاون داشتیم اما اون فرار کرد ازبس اتفاق های عجیب می افتاد راستش مدیرمون بخاطره اینکه مدرسمون اسمش بیرون نره چیزی نگفت خیلییی سخت گیره مطمئنم اخراج میشه دختره براهمینم به مامانش فعلن نگف 

چرا برنمیاد؟  وقتی دوتا دختر حال بهم زنه اینجوری رو میبینین نمیتونین به اولیاشون گزارش بدین؟&n ...

دو دختر هستن اثبات سخته خانواده هاام جلسه گذاشته شد ولی خب خانواده ام شاید درکی نداشته باشه

چون دخترشون با پسری نیس ک 

فوقش میگن دوستشه و دختره کار خلافی نکرده

از لحاظ روحی و روانی اسیب میبینن

دو دختر هستن اثبات سخته خانواده هاام جلسه گذاشته شد ولی خب خانواده ام شاید درکی نداشته باشه چون دخت ...

الان آسیب ببینن بهتره تا یه کاری بکنن که نباید...

من تو خبرها خوندم وشنیدم از اینوراونور ولی باورش سخته دوتا دختر مدرسه ای ....

هرچند زمان ماهم بود بعضی اتفاقا ولی الان شدتاش بیشتر شده انگار🤦🏻‍♀️

شاید درک کردن خونواده هاشون ،بردن مدرسه دیگه ثبت نام کردن تموم شدورفت..